Codzienny terror w drodze do chwały,
bo życie jest zbyt krótkie, aby być małym !!!
...
Napisał(a)
otoż wie ktos moze jakie sa kierunki studiow zwiazane z kulturystyka??prosze o szybkie odpowiedzi, to wazne.mozecie pisac tez w jakih miastach sa te studia.beda sogi
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
nie chodzi mi o AWF a o cos scislej zwiazanego z kulturystyka.nie wiem moe jakis instuktor czy cos??
...
Napisał(a)
zatrudnij sie w jakiejs silowni jako konserwator to jak bedziesz polerował sztangi to przynajmniej sobei troche pomachasz
a tak na powaznie - na AWF i moze specjalizacja kulturystyka sobie wybierz

a tak na powaznie - na AWF i moze specjalizacja kulturystyka sobie wybierz
Ulubieńcy - Wikibokser, ten od Yiu-Tubitsu, Sensei(99999), Jarzyn, Jaguar, Frosti
...
Napisał(a)
nie słyszałem o studiach związanych typowo z kulturystyką.
Możesz iść na jakiś kurs instruktora
Możesz iść na jakiś kurs instruktora

--==GAINER TEAM==--
http://www.sfd.pl/Domowa_siłownia_by_adriano-t352230.html - Moja siłka
...
Napisał(a)
a może metalurgia

Ulubieńcy - Wikibokser, ten od Yiu-Tubitsu, Sensei(99999), Jarzyn, Jaguar, Frosti
...
Napisał(a)
j/w
Zmieniony przez - MatekTBG w dniu 2006-06-17 15:56:13

Zmieniony przez - MatekTBG w dniu 2006-06-17 15:56:13
"Myśl o Narodzie i bądź sobą! Nacjonalizm naszą drogą jest!"
Komora '91
...
Napisał(a)
dzieki za durne rady buraki
...
Napisał(a)
Hm jesli chodzi o cos zwiazanego z kulturystyka to moze byc fizjoterapia.Sa tam przedmioty takie jak kinezjologia,anatomia czlowieka,anatomia funkcjonalna,metodyka wych. fiz.,teoria wych.fiz.,fizjologia czlowieka.Po takich studiach mozna miec pojecie o budowie czlowieka,o treningu.Ja np studiuje na prywatnej WSSP w lbn.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!