Chciałbym załozyć temat o Pudzianie w którym kazdy mógłby wyrazic swoje zdanie na temat ego niessamowitego człowieka. Zapewne wymiary mariusza i rekordy siłowe wszyscy znaja wiec nie bede przypominał. Jestem fanem mariusza od lat. Ten gośc jest nie stej planety. W tym roku wygrał juz kilka razy w Polsce i za granicą, co sądzicie o jego formie na mistrzostwa swiata, wygra czy nie? podobno odnowiła mu sie kontuzja bicepsa z przed 2 lat. Czy Mariusz jest fenomenem tego sportu ja uważam że tak. Nie ma na świecie drugiego takiego który by wygrywał po conajmniej 20 zawodów w ciagu roku. Jakie jest wasze zdanie? Stworzyłem ten temat żeby podyskutowac na temat mariusza.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
To nie kwestia treningu sa inni strongani co cwicza duzo dluzej. Pudzian ma po prostu takie cialo i predyspozycje miec przy takiej masie przyzwoita rzezbe.Juz nie mowiac ze jeszcze pare lat temu Polski strongman Piotr Szymiec byl kulturysta i mial mega rzezbe i wystarczyl rok i sie tak spasl ze masakra.
...
Napisał(a)
Ja chce wiedzieć jakie wspomaganie farmakologiczne stosuje Mariusz,jaka diete,ile ma cm,czy ma dziewczyne już,jak u niego ze zdrowiem, prosze Mariusza o dp. bo wiem ze pisze tu pod pseudonimem.
...
Napisał(a)
Może ktoś sie orientuje jaka suplementacje stosuje mariusz. Co do zdrowia to chyba sie nie dowiemy bo mało kto sie przyznaje do skutków ubocznych takiego przeciązania organizmu. ale kondycje ma niessamowitą chyba zaden ze strongmanów nie wystepuje tak czesto. Oby tylko tą forme zachował do mistrzostw świata
...
Napisał(a)
czy to prawda, że mariusz miaŁ żonę i się rozwiÓdŁ??
krok po kroku...
...
Napisał(a)
ciekawe czy jak byl w wiezieniu to kazano mu podnosic mydło??????
mój trening: http://www.sfd.pl/trening_do_oceny-t344374.html
...
Napisał(a)
Chyba nie chcial by uslyszec tego ostatniego pytania 

MODERATOR DZIAŁU "INNE DYSCYPLINY"
http://www.sfd.pl/[blog]_Brudna_miska_by_georgu-t1156013.html
Prowadzenie, plany treningowe, plany żywieniowe: [email protected]
...
Napisał(a)
fakt faktem, też jestem ciekaw rozpiski nie suplementacyjnej, lecz farmakologicznej, no nie oszukujmy się panowie , panek i jego kreatyna z pierogami to nie nowość 

Są starsi , nie ma lepszych !
...
Napisał(a)
taa sterydy przecież mówił w jednym z wywiadów ze sa badania skad macie takie wiadomości ze pisze tu pod jakimś pseudonimem ?
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
MOŻE KTOŚ ZAMIEŚCI WYNIKI MP w WL w RADOMIU
Następny temat