Siemka:) mam do Was takie pytanie...mimo tego, że dużo trenuję, na codzień zmuszona jestem do chodzenia na obcasach...każda kobieta wie, jak to jest, gdy po całym dniu stopy niemal odpadają...no i tak sie zastanawiam nad jakimś masażerem do stóp...czy warto inwestować np. w coś takiego http://www.torres.pl/produkt-bosch-pmf-1232-24586.html , czy lepiej nie wiem...poduczyć się masażu?;) Niestety z racji pracy obcasy ograniczyłam już i tak do minimum,lecz czasem są nie do unikniecia..
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
ja uważam, że taki masażer mógłby ci pomóc, ale jedynie przy regularnym stosowaniu. Na pewno rozluźni ci to nogi po ciężkim dniu, ale na uniknięcie bólów w ciągu dnia nie licz :) masażer przyda ci się jedynie na koniec ciężkiego dnia, żeby się odręzyć, ale równie dobrze jest na to wiele innych sposobów.... Osobiście posiadam sam masażer, z tym że jest on ponad 9x droższy. nie wiem więc niestety jak może sie spisywac taki za 200.
ale ogółem myśle że byłby ci w stanie sporo pomóc, bo 15 minut na moim i rozluxnia fenomenalnie :) pozdrawiam
Zmieniony przez - lfc_fan w dniu 2010-02-01 18:28:39
ale ogółem myśle że byłby ci w stanie sporo pomóc, bo 15 minut na moim i rozluxnia fenomenalnie :) pozdrawiam
Zmieniony przez - lfc_fan w dniu 2010-02-01 18:28:39
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!