Nie wiem w ogole o co chodzi ale przez 1,5 roku nawet moze 2 masa idzie w gore natomiast siła jak była tak i jest...Zmieniam treningi co kilka miechów ,diete jako taką mam w ogole jakas paranoja a najlepsze jest to ze czasem musze zmniejszyc obciazenie w niektorych cwiczeniach. Napewno nie jestem przetrenowany bo regularnie robie przerwe co jakis czas. Nie wiem o co biega dlaczego siła stoi w miejscu ??
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
jak to mi kumpel ktory trenuje 7 lat kiedys powiedział "czasem na te 2kg trzeba rok czekać" wiec raczej cuda sie z Toba nie dzieją, spróbuj jakiegos treningu na siłę, jakies suple brałeś??
Zmieniony przez - Koniu151 w dniu 2006-06-01 17:55:35
Zmieniony przez - Koniu151 w dniu 2006-06-01 17:55:35
TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE.
KONTAKT: [email protected]
...
Napisał(a)
zrob se cykl treningowy strichte na sile z zma, tribulusem itp pewnie cos skoczy
AIM HIGHER
...
Napisał(a)
nie podał wieku, wiec tribulus moze sie zmarnowac
, a wiec ile chlopczyku masz lat?
Zmieniony przez - Koniu151 w dniu 2006-06-01 18:39:20

Zmieniony przez - Koniu151 w dniu 2006-06-01 18:39:20
TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE.
...
Napisał(a)
Koniu wszystko prawie jest w profilu (20 lat ,staz-4 lata). Suple stosowałem jakies 2 lata temu ale to bardzo mało i fakt poszła mi masa i siła ale po odstawieniu wszystko wrociło do normy znaczy siła spadła...Tak sie składa ze od 4 dni szamie kreatyne w proszku i pewnie bedzie to samo co kiedys...
hmm jaki cykl treningowy strichte ?
hmm jaki cykl treningowy strichte ?
...
Napisał(a)
strichte (czyt. strikte) czyli wyłącznie na siłę 

Jeśli doping to tylko forma najczystsza bo to trening czyni mistrza.
...
Napisał(a)
chłópaki szpanuja że znają jezyki 

...
Napisał(a)
Tedzikooo zwiekszać siłe można tylko w trzy sposoby:
- poprzez zwiekszanie masy mięsniowej czyli hipertrofię i hiperplazę
- poprzez synchronizację nerwowo-mięsniową
- poprzez drogę mieszaną łączącą te obydwa sposoby w/w
Jesli masa Ci szła to napewno nie była to masa mięsniowa skoro siła spadała.
Bardzo możliwe ze z techniką wykonywanych ćwiczen jest u Ciebie coś nie tak.
Bardzo możliwe że stosunek fazy ekscentrycznej do koncentrycznej jest nie poprawny.
Bardzo możliwe że masz braki w diecie. Może za mało któregoś z pierwiastków odpowiadających za udział w procesach energetycznych.
Trenujesz już długo (4 lata) więc zwykłymi metodami juz nie tak łatwo sie rozwija siłę. Prawda jest taka że powtórzenia na obciążeniu 60-80%CM przy Twoim stażu nie mają nic wspolnego ze zwiekszaniem siły absolutnej. Polecam zacząc cwiczyc poprzez synchronizacje nerwowo-mięsniową np. Metodą cieżkoatletyczną.
Zmieniony przez - _YaKuZa_ w dniu 2006-06-02 07:59:50
- poprzez zwiekszanie masy mięsniowej czyli hipertrofię i hiperplazę
- poprzez synchronizację nerwowo-mięsniową
- poprzez drogę mieszaną łączącą te obydwa sposoby w/w
Jesli masa Ci szła to napewno nie była to masa mięsniowa skoro siła spadała.
Bardzo możliwe ze z techniką wykonywanych ćwiczen jest u Ciebie coś nie tak.
Bardzo możliwe że stosunek fazy ekscentrycznej do koncentrycznej jest nie poprawny.
Bardzo możliwe że masz braki w diecie. Może za mało któregoś z pierwiastków odpowiadających za udział w procesach energetycznych.
Trenujesz już długo (4 lata) więc zwykłymi metodami juz nie tak łatwo sie rozwija siłę. Prawda jest taka że powtórzenia na obciążeniu 60-80%CM przy Twoim stażu nie mają nic wspolnego ze zwiekszaniem siły absolutnej. Polecam zacząc cwiczyc poprzez synchronizacje nerwowo-mięsniową np. Metodą cieżkoatletyczną.

Zmieniony przez - _YaKuZa_ w dniu 2006-06-02 07:59:50
...
Napisał(a)
https://www.sfd.pl/temat85752/
tu masz plan na siłe jaki dał macio
Zmieniony przez - __Kamil__ w dniu 2006-06-02 10:09:43
tu masz plan na siłe jaki dał macio

Zmieniony przez - __Kamil__ w dniu 2006-06-02 10:09:43
Bracia... czego dokonujemy za życia... odzwierciedla się w wieczności...
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!