Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
No nie wiem. Ja cwiczylem sporo na takiej maszynce, ktora parla nie na stopy, obciazajac kolana, ale na wewnetrzne czesci ud. Oczywiscie bylo to poprzedzone ostra rozgrzewka. I musze przyznac, ze trzeba bylo uwazac, zeby lamp na suficie nie postracac.
Szacuny
32
Napisanych postów
3395
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
21099
Strata czasu i kasy. Lezy u nas w klubie powyginana w chinskie osiem. Niestety jak chcesz sie dobrze rozciagac to motywacja i systematycznosc. Moim zdaniem jak na razie najlepsze wyniki.
On nie jest taki woli mięso niz buraki.
Wasz
czytelnik dzialu ...
Szacuny
23
Napisanych postów
1299
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
16262
Chłopaki, mam związany z tym problem.
Kiedy zaczynam się w miarę regularnie rozciągać (z rozgrzewką, nie przesadzam z intensywnością) to po kilku dniach siadają mi kolana i muszę przerwać na parę tygodni. Nie mam więc wyboru, tylko nie wiem gdzie kupić to ustrojstwo. Czy ktoś z was wie?
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Elo taka dygresja
Nauczylem sie szpagatu w wieku 8lat i mialem przerwe w tym okolo 12lat.
Mimo to dojscie do kolejnego Turka zaelo mi 3 tygodnie cwiczac takze na maszynce( to sie chyba nazywa Dragon?) I tez bym ja chetnie kupil do domu ale sadze ze dla poczatkujacych nie jest dobra bo nacisk na tym jest glownie na kolana wiec mozna je sobie latwo rozp....
PS A jak wiecie gdzie to kupic to dajce znac
Pozdrawiam
Szacuny
123
Napisanych postów
34575
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
195972
"bo nacisk na tym jest glownie na kolana wiec mozna je sobie latwo rozp.... "
Jeśli ciśnie na kolana lub powyżej to właśnie je odciąża