...
Napisał(a)
witam ostatnio na allegro spotkalem sie z tym specyfikiem : http://allegro.pl/show_item.php?item=78894912. Mam pytanie czy ktos to probowal , czy jest to warte uwagi i jak działa na mieśnie??
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
"Przepraszamy - przedmiot nie został znaleziony.
Wyszukaj przedmiot lub przejdź do strony głównej"
Wyszukaj przedmiot lub przejdź do strony głównej"
...
Napisał(a)
Powiem tak, skuteczne to jest i to bardzo, ale skutki uboczne też są dość uciążliwe:
- suchość w gardle – można pic na okrągło
- bezsenność
- skoki nastroju
- absolutne brak łaknienia, co może wydawać się dobre dla odchudzających, ale z tym środkiem naprawdę można „przegiąć” z niejedzeniem
- bardzo duże pobudzenie (szczególnie na początku), niby dobrze, ale jak cię o 4 rano energia rozp…..
Nie wydaje mi się aby to był dobry produkt dla tych, którzy chcą budować / utrzymać masę mięśniową. Nie znam mechanizmu działania tego środka, ale jedną z przyczyn bardzo szybkiej utraty na wadze jest to, że w ogóle nie odczuwacz głodu ani nie myślisz o jedzeniu. Ciężko jest nie wpaść w ostry katabolizm.
- suchość w gardle – można pic na okrągło
- bezsenność
- skoki nastroju
- absolutne brak łaknienia, co może wydawać się dobre dla odchudzających, ale z tym środkiem naprawdę można „przegiąć” z niejedzeniem
- bardzo duże pobudzenie (szczególnie na początku), niby dobrze, ale jak cię o 4 rano energia rozp…..
Nie wydaje mi się aby to był dobry produkt dla tych, którzy chcą budować / utrzymać masę mięśniową. Nie znam mechanizmu działania tego środka, ale jedną z przyczyn bardzo szybkiej utraty na wadze jest to, że w ogóle nie odczuwacz głodu ani nie myślisz o jedzeniu. Ciężko jest nie wpaść w ostry katabolizm.
Polecane artykuły