To mój pierwszy taki cykl i kolega doradził mi 200 tab Metaxon-10 z malay tiger i do tego 20ml Enanthal 250 też malay tiger. Na odblok 1 opakowanie clomidu. Czy to nie za dużo i jak brać ?
...
Napisał(a)
Witam.
To mój pierwszy taki cykl i kolega doradził mi 200 tab Metaxon-10 z malay tiger i do tego 20ml Enanthal 250 też malay tiger. Na odblok 1 opakowanie clomidu. Czy to nie za dużo i jak brać ?
2
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Jem dużo i białeczko jest. Waga cały czas rośnie ale chcę więcej masy mięśniowej dlatego pytanko czy 200 tab metaxon-10 i 20 ml Enanthal'a 250 i 1 opak. Clomidu czy mniej teścia a reszta zostaje../
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Proszę o radę, meta susta wino master
Następny temat