.............
...
Napisał(a)
Orientuje się może ktoś z działu czy jest wogóle szansa odróżnienia metandienonu od metylotestosteronu ? , jeżeli tak to w jaki sposób go rozpoznać ??
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Na methylu napuchniesz dosc znacznie w kilka dni. Wysokie cisnienie i mega apetyt i pompa.
...
Napisał(a)
https://www.sfd.pl/Methyltestosterone_25mg_-_Aburaihan_Co._Iran-t408855.html
Na metce czegoś takiego się nie czuje.
Na metce czegoś takiego się nie czuje.
doping & zdrowie
...
Napisał(a)
no ok a co np w sytuacji gdy z natury nie jest się agresywnym i nawet mocniejsze androgeny nie powodują wrogości ?? może jakieś cechy fizyczne tej substancji są do rozpoznania ?
.............
...
Napisał(a)
bo podczas cyklu jakieś 3 miechy temu na kicka dałem mete naposim terapia\ranbaxy o której spotyka się wiele opinii że jest w niej metyl , co prawda odnotowałem bardzo szybko solidne przyrosty , większe niż podczas polskiego metanabolu w tej same dawce ale agresor mi się nie podwyższył
.............
...
Napisał(a)
Ja pierwsze słyszę, że jakoby w napo miał być methyltest...
No a skoro meta działała jak meta i nie było agresji to chyba odp może być jedna - brałeś metę a nie methyltest, więc o czym my dyskutujemy..?
No a skoro meta działała jak meta i nie było agresji to chyba odp może być jedna - brałeś metę a nie methyltest, więc o czym my dyskutujemy..?
doping & zdrowie
...
Napisał(a)
przeczytałem kilka tematów w których był ten link http://www.musculardevelopment.com/content/view/1522/57/1/0/ oraz sporo wypowiedzi na forum osób które krytykują za to naposim i tak z ciekawości pytam :)
.............
...
Napisał(a)
Ty jesteś chyba dobrym przykładem a raczej zaprzeczeniem tych sensacji 

doping & zdrowie
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!