PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
Poszukuję książki "Na początku był głód" M. Konarzewskiego, gdyby ktoś miał egzeplarz na sprzedaż - proszę o kontakt mailowy ;)
Jedna z bardziej przemądrzałych osób na forum.

Poszukuję książki "Na początku był głód" M. Konarzewskiego, gdyby ktoś miał egzeplarz na sprzedaż - proszę o kontakt mailowy ;)

Poza tym, rozgraniczenie, że na śniadanie węgle o wyższym "IG" są bezpieczniejszą opcją jest jednak trochę naciągane

Ale rozumiem że taki posiłek ze zmielonymi płatkami owsianymi będzie tak samo dobry jak z niezmielonymi?
Zmieniony przez - soc w dniu 2013-01-21 21:58:35
Moderator działu Odżywianie
Krzychu_84A mam pytanie jeżeli te zmielone płatki nie są wczesniej zalane wrzątkiem tylko od razu powiedzmy zalewam to mlekiem mieszam to i wypijam, nie ma żadnej różnicy??
Ja właśnie tak robiłem że zalewałem zimnym mlekiem czekałem chwile i dobrze wchodziło. Ale ostatnio właśnie przeczytałem że jednak powinno się wrzątkiem zalać bo w ten sposób się pozbywamy azotanów i sam teraz nie wiem czy jednak wpierw nie zalewać,