...
Napisał(a)
Temat przeniesiony przez apokalipsa z działu Trening dla zaawansowanych.
Cześć nie wiem czy piszę w odpowiednim dziale ale nie mogę się połapać , była sporo takich tematów ale nie uzyskałem ciekawych informacji . Ćwiczę od 3 tygodni , ćwiczę solidnie bynajmniej się staram . ćwiczę z znajomym pod jego okiem i wynikła taka sytuacja że na każdej partii mięśni po treningu nie odczuwam zakwasów . To wynika z złego treningu czy co bo już nie wiem tracę wiarę na siłowni
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
- Pomóżcie!!! Mam 15 lat i nadal rosnę tzn. w ostatnich 3 latach urosłem odpowiednio..
- Ze szczypiora do hardcora tzn. Masa :)
- Jaki wyciąg stacjonarny kupić do tzn allahów ?
- KONTUZJE, URAZY, BOL, STAWY a TRENING - post konsultacyjny dla prowadzacych dzienniki
- Amatorskie trenowanie sztuk walki a urazy mózgu
- Zakwasy??
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
Jeżeli jesteś początkującym to przyznam, że trochę dziwne ale jak masz dobrą regenerację + jakieś rozciąganie po i gorąca kompiel to możesz nie mieć. Chyba, że ćwiczysz za małymi ciężarami, które wcale nie dają bodźca do wzrostów.
...
Napisał(a)
Mikrourazy to nie są zakwasy.
Bynajmniej to zaprzeczenie.
Chciałbym napisać coś mądrego nt. treningu, ale pytanie nie jest zbyt górnolotne.
Zmieniony przez - ronie220 w dniu 2014-08-16 15:55:31
Bynajmniej to zaprzeczenie.
Chciałbym napisać coś mądrego nt. treningu, ale pytanie nie jest zbyt górnolotne.
Zmieniony przez - ronie220 w dniu 2014-08-16 15:55:31
„I would like to be the first man in the gym business to throw out my scale. If you don't like what you see in the mirror, what difference does it make what the scale says?„
Pilny student Vincea.
...
Napisał(a)
Co do ciężarów , ćwiczę takimi ciężarami na tyle ile starczy mi siły tzn w seriach zaczynam np od iluś kg i co seria zwiekszam
...
Napisał(a)
hmm co do regeneracji :D przed treningem rozciągam się i rozgrzewam mięśnie , staram się trzymać diety , no i sen to około 8-12h
Polecane artykuły