ok.po skonczeniu cyklu bede bral beta alanine,vitaminy,bialko i bcaa.a nastepny cykl zaczynac po czterech tygodniach?jakies pomysły z czego zrobic?myslałem otakim samym,ewentualnie meso zamienic na jacka.moze jakies inne sugestie.cel nadal ten sam czyli masa i sila.na zestaw nie mam zamiaru załowac siana
...
Napisał(a)
Najlepiej cykl zeby trwal od 8-12tyg aale jak jeszcze po uplywie12 tyg bd widzial efekty to mozesz ciagnac dalej jeszcze troche
Ba mozesz dorzucic podczas cyklu na mono

Ba mozesz dorzucic podczas cyklu na mono
...
Napisał(a)
Następny cykl możesz zacząć mniej więcej po tylu tygodniach ile trwał poprzedni, optymalny czas.
BA możesz sobie zarzucić do cyklu bądź w czasie przerwy, od ciebie zależy wszystko.
BA możesz sobie zarzucić do cyklu bądź w czasie przerwy, od ciebie zależy wszystko.
...
Napisał(a)
ostatni pytanie,jestem szosty tydzien na tym cyklu i konczy mi sie meso,zamowic jeszcze jeden czy np.noxipro,bo chce jeszcze dwa tygodnie leciec?po cyklu odstawic przedtrenningówke?mam jeszcze jak cos saw.BA juz zamowilem,jak przyjdzie to zaczynam brac
...
Napisał(a)
Ciagnij jeszcze te 4 tygodnie i bd git
Jak masz saw to bez sensu jest kupywanie meso
Jak skonczysz cykl na krecie to saw tez odstaw poniewaz zawiera kreatyne
Jak masz saw to bez sensu jest kupywanie meso

Jak skonczysz cykl na krecie to saw tez odstaw poniewaz zawiera kreatyne
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat