Szacuny
0
Napisanych postów
6
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
63
Witam.
Chcę się was poradzić , może czyjaś opinia mi pomoże.
Od miesiąca mam broblem z moczem - jest mętny, i ma mocny zapach, no i oczywiście często sikam.
Nie mam dodatkowego szczypania czy bólu brzucha, pęcherza itp.
Zróbiłem badanie moczu - nieliczne bakterie, wyleczyłem je furaginą, ale objawy te same.
Po 2 tyg powtórzyłem badanie moczu i krwi - wszystko w normie wg lekarza.
Zmian w moim odżywianiu nie ma, więc niepokoi mnie to że badania są ok, a jednak mój mocz się zmienił.
Czy też wam się wydaje że nie powinienem tak łatwo odpuszczać tej sprawy ?
Szacuny
3
Napisanych postów
714
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
3894
hmm ja tez miałem tak z moczem, ale gdy wiecej wypije wody to się robi normalny. Ogólnie dostarczasz dobre ilosci płynów do organizmu? Próbowałeś zieloną herbatę? Albo czy w tym czaise piłeś wieksze ilosci piwa i czy było ciagle tak samo?
Szacuny
1
Napisanych postów
13
Na forum
9 lat
Przeczytanych tematów
53
to reakcja organizmu na którąś z substancji... zrób dokładne badania... mojej żonie śmierdzi mocz np. gdy zje szparagi :/ a ja takiego problemu z kolei nie mam... wszystko tyczy się danej jednostki i tego jak jej organizm przyjmuje konkretne rzeczy
Szacuny
3
Napisanych postów
714
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
3894
Tak naprawde powodow mzoe byc sporo. wpływ jakiejs substancji moze byc. Ale jak dla mnie 1 litr wody to troche za mało. A spróbuj podkrecic w mniejszej ilosci czasu przyjmowanie płynów i dowal zieloną herbatę, ona działa oczyszczajaco na uklad moczowy.