Witam. Nie wiecie moze gdzie moge kupic ta ksiazke??
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Ja swoją kupiłem w matrasie,ale to bylo dobre 5 lat temu. Nie wypełniłes profilu,ale jesli jestes z wiekszego miasta albo masz blisko to przejdz sie po ksiegarniach w galerii handlowej.
...
Napisał(a)
Tej książki nie ma już w sprzedaży.
Spróbuj u Pawła Nastuli w jego klubie.
ul. Ogólna 9, 01-172 Warszawa
tel.: (22) 639 87 44
[email protected]
Spróbuj u Pawła Nastuli w jego klubie.
ul. Ogólna 9, 01-172 Warszawa
tel.: (22) 639 87 44
[email protected]
My baby shot me down ...
...
Napisał(a)
dzieki za odpowiedzi:) dzwonilem ale ksiazki nie sa juz dostepne jakby ktos mial do odsprzedania z checia kupie:)
Zmieniony przez - MattHeW88 w dniu 2011-08-01 20:25:32
Zmieniony przez - MattHeW88 w dniu 2011-08-01 20:25:32
...
Napisał(a)
Ja swoją kupiłem pół roku temu, ciężko było znaleźć ale znalazłem tu: shodan.com.pl Nie wiem czy jeszcze mają. Zadzwoń zapytaj
...
Napisał(a)
moze ktos napisac o czym ta ksiazka, i czy sa jakies teksty podpowiedzi Pawla na temat Judo jak byc lepszym Judoką ?
...
Napisał(a)
Nie, niestety nie ma takich podpowiedzi.
To swego rodzaju książka - instruktaż, są w niej omówione niektóre techniki (najczęściej ulubione bądź najczęściej wykonywane przez Pawła Nastulę) i kombinacje, również w parterze. W książce przedstawione jest ich wykonanie krok po kroku. Warto dodać, że niektóre z technik przedstawionych w tej książce niestety zostały już wycofane z użytku na zawodach po zmianach w przepisach.
To swego rodzaju książka - instruktaż, są w niej omówione niektóre techniki (najczęściej ulubione bądź najczęściej wykonywane przez Pawła Nastulę) i kombinacje, również w parterze. W książce przedstawione jest ich wykonanie krok po kroku. Warto dodać, że niektóre z technik przedstawionych w tej książce niestety zostały już wycofane z użytku na zawodach po zmianach w przepisach.
Feel the pain and do it anyway...
Obecny dziennik: http://www.sfd.pl/[Stara_Gwardia]_Saida_2014-t993979.html
...
Napisał(a)
Ciężko wymagać o wyrafinowane podpowiedzi zawodnika, który wygrał kiedyś wszystkie walki na MP takim samym lewym ippon-seoinage z kolan
Książka według mnie jest klawa, pokazane jest kilka trików Pawła,
niemniej jednak recepty na sukces w niej nie znajdziesz.

Książka według mnie jest klawa, pokazane jest kilka trików Pawła,
niemniej jednak recepty na sukces w niej nie znajdziesz.
My baby shot me down ...
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Jak zapobiegać kontuzjom kolan w BJJ?
Następny temat