Szacuny
3
Napisanych postów
132
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
3460
ostatnio brakuje mi nowej motywacji do ćwiczen efekty są oczywiście ale to mnie tak nie motywujje jak wcześniej
co robic ??
gdzie szukac nowych motywacji???
proszę o odpowiedzi
z góry dziękuję:P
Życie jest naszym nauczycielem i za wszystko wystawia nam oceny.
Szacuny
0
Napisanych postów
231
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
1023
Dla mnie motywacją jest koleżanka z podwórka morze to dziwne ale przy niej mi się bardzo dobrze ćwiczy czuje się jakbym miał więcej siły bo od zawsze ćwicze kiedyś szed łem podnosiłem i trening zaliczony ale jak stałem się silniejszy od kolegów to już mnie tak nie bawiło rutyna wiec poczebowałem nowych bodzców i znalazłem
Szacuny
0
Napisanych postów
517
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
7139
no właśnie , mam ten sam problem, ale już od dłuższego czasu. Mam jakieś postanowienia dotyczące diety, cwiczeń itd. ale nie potrafię zbyt długo w tym wytrzymać. Może motywacja będzie wyobrażenie sobie siebie na plaży w lipcu? Albo wyobrażenie sobie, że robi się to dla jakiejs laski:)Może warto trochę poprzeżywać katorgi. Podobno człowiek tak się czuje jak wyglada. Na lenistwo, brak diety itd. bedzie czas po emeryturze. Teraz może warto troche pocierpieć...przeczytac jakiś kodeks bushido itd.Chcoiaż podobno nie jest on spisany. Nie ma co walczyć z przeciwnosciami losu, jeśli nie umiemy wygrać sami ze sobą. Trzeba znaleźć powód dla którego zaczęliśmy ćwiczyć i cel jaki chcemy osiągnąć. Najlepiej jakby cele nie były długotrwałe. Małymi kroczkami dojdzie się tam gdzie się chce, jeśli ciągle się idzie. Ciężka sprawa z ta motywacją i wyrzeczeniami z nią związanymi. Jak by ktoś miał patent na motywację i to opisał to myślę, że zostałby milionerem:)
Szacuny
0
Napisanych postów
517
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
7139
Też bym tak chciał....ale jestem w niedziele urodzony, poza tym ciągle jakieś pier...... egzaminy i zaliczenia. Ważne żeby wejść w dobry rytm. To zajmie pewnie koło 2 tygodni.
Szacuny
10
Napisanych postów
1683
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
27919
Nikt nie znajdzie motywacji za ciebie. Musisz mieć ją w sobie. Mnie motywuje sam trening, nowe wyzwania i zdobywanie cały czas nowej wiedzy. oczywiście cały czas chce być większy i silniejszy
Szacuny
0
Napisanych postów
517
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
7139
no własnie ,trzeba to polubić- dietę, treningi, systematycznośc. To musi byc tak oczywiste jak wizyta w klopie. Bez zastanawiania, po prostu to robić. Wpaść w rytm