Szacuny
11182
Napisanych postów
51928
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
jakich utworow sluchacie przy treningu? chodzi mi o cos do poskakania... skakanka i takie tam skakanie. mozecie opdac dokladne tytuly i wykonawcow (bo chcialbym sobie opsciagac jakies numerki)
dzieki
Szacuny
0
Napisanych postów
55
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
2574
Wiesz, do poskakania to niewątpliwie najlepsze są nasze rodzime przeboje z gatunku Disco z pola czy tzw. tzw muzyka podwórkowa. Myślę że klasykiem tych pierwszych musi być "Wolność" Boys'ów albo znane i lubiane "Majteczki w kropeczki"- wykonawcy niestety nie znam. Ale jeśli masz dobrą kondyche i potrafisz naprawdę szybko skakać to powinieneś zaopatrzyć się w remixy przebojów Staśka Wielanka. Natomiast dla mniej wtajemniczonych, mniej uzdolnionych bądź po prostu początkujących poleciłbym stary ale nadal ceniony repertuar pijackich piosenek Kaczmarskiego. Pozdrawiam i życze szybkich postępów :)
To co dla was jest sufitem dla mnie jest podłogą...
To co dla was jest sufitem dla mnie jest podłogą...
Szacuny
11182
Napisanych postów
51928
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Krsticz,
ja trenuje capoeira. Nie wiem czy wiesz, ale te sztuke walki uprawia sie WYLACZNIE przy muzyce. Polecam Ci wiec goraco muzyke capoeira, choc trzeba sie do niej przekonac. Za to pozniej jest jak narkotyk, trudno sie od niej uwolnic...
Problem tylko w tym, ze nie jest powszechnie dostepna. Z sieci za to mozesz posciagac mase mp3. Najlepsza jest moim zdaniem tworczosc Mestre Acordeon.
pzdr
Napisanych postów
529
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
5360
Najlepsze jest TECHNO zapusc sobie Genlok - Peace, love, extasy a nie wsopmne o tym hicie przy tym czujesz zastrzyk energi Public Domain - Project Blade kolejny super utworek mr x & mr y - N.o.d. (be troo) jest jeszcze wiele fajnych utworkow ja osobiscie polecam :)
Szacuny
11182
Napisanych postów
51928
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
dzieki za sugestie. zaraz poszukam w sieci tych utworkow...
osobiscie slucham reggae, ska i folk-punku...
uwazam ze reggae i muzyka do capo jest o drobine za wolna. hh tez jakis ttaki wolny (przynajmniej ten ktorego moja siora slucha). ska znowu za szybkie// ale wybredny jestem
chodzilo mi o jakies techno. cos rytmicznego...
Szacuny
11182
Napisanych postów
51928
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
dzieki za sugestie. zaraz poszukam w sieci tych utworkow...
osobiscie slucham reggae, ska i folk-punku...
uwazam ze reggae i muzyka do capo jest o drobine za wolna. hh tez jakis ttaki wolny (przynajmniej ten ktorego moja siora slucha). ska znowu za szybkie// ale wybredny jestem
chodzilo mi o jakies techno. cos rytmicznego...
Szacuny
123
Napisanych postów
34575
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
195972
Jak dla mnie muzyka do treningów powinna mieć to "coś", że słuchając jej nie tylko ię nie drażni, ale jeszcze motywuje do treningów. Tak więc dla mnie będą to rytmiczne kawałki z mocnym uderzeniam lub jakaś taka wzniosła z klimatem Podkłady z Rocky-ego, z Mortal Kombat, MI2, Blood Sport/Kickboxer, Queen-We Will Roch You, Muzyka Johna Williamsa, Freestyler, Metallica, jakieś dobre techno...
Generalnie musisz czuć, że chce Ci się przy tym ćwiczyć
Doradca w działach: Mieszane sztuki walki - MMA i Style tradycyjne "Należy być silnym jak lew, a zarazem szlachetnym jak kwiat. Poprzez trening można dotrzeć do bram niebios."- Sosai Masutatsu Oyama
OLIMP ENG-PL TRANSLATOR:
2 capsules 3 times daily = 4 kapsułki 3-4 razy dziennie