...
Napisał(a)
witam zawsze ciekawiło mnie to zagadnienie otórz jak sie ma poziom testosteronu do nadmiernego owlosienia ciekawił mnie gdyz biorac na logike im wiecej testo tym wiecej miesnia i niestety włosów ale gdy popatrze na moich 2 kolezków którzy przy wzrostach nie przekraczających 175cm i wadze 65 to pewnie beda max sa zarosnieci ja małpy zero miesnia zero budowy typowo androgennej o ile nie zwracamy uwagi za zarosniete plecy ja powiedzmy sporo testo przyjąłem i co i zero łysienia i zero nadmiernego owlosieni fakt kreca sie 2-3 włosy na klacie a pozaty to zero , kolezka co z mna cwiczy wpijał ogromne ilosci omo i tez nic mu prócz miesni nie urosło i co ziwne przy dawkach 500 e3d powinno juz wystepywac gino a tu zero nic jak to sie ma ??
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
wszystko zalezy od uwarunkowan genetycznych jenemu po 200mg enana week wyskoczy gino inny wezbie 1gr week i nic mu nie bedzie. To samo z lysieniem i owlosieniem
pozdro
pozdro
Macieja
MY FOTO http://www.sfd.pl/temat208080/ i strona 4
...
Napisał(a)
sprawa indywidualna.
Nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że jego osiągnięcie wymaga czasu. Czas i tak upłynie. ...
...
Napisał(a)
To bardziej zalezy od tego jak sobie organizm radzi z nadmiarem testo(DHT). Duzo testo to nie tylko owlosienie na ciele - to tez lysina na glowie
Ja na ciele jestem lysy jak niemowle - na klacie 4 wlosy na krzyz. Nawet po duzych dwkach testo nic porostu. A na glowie juz tendencja do lysienia. Kumpla mam zarosnietego jak malpa - a z charakteru i budowy ciala jak pipka taka jest, co zero tescia ma w organizmie i by go dziadek zakrzyczal na ulicy
Zmieniony przez - F1.08 w dniu 2009-04-28 11:25:08

Ja na ciele jestem lysy jak niemowle - na klacie 4 wlosy na krzyz. Nawet po duzych dwkach testo nic porostu. A na glowie juz tendencja do lysienia. Kumpla mam zarosnietego jak malpa - a z charakteru i budowy ciala jak pipka taka jest, co zero tescia ma w organizmie i by go dziadek zakrzyczal na ulicy

Zmieniony przez - F1.08 w dniu 2009-04-28 11:25:08