Szacuny
2
Napisanych postów
332
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
10154
witam!
mam problem z nadmiernym poceniem sie i nie wiem jak z tym walczyć słyszałem ze potas moze mi pomóc ale chciał bym nabrac pewności.
co byście zaproponowali??
Szacuny
27
Napisanych postów
56
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
224
O ile pocenie dłoni jest uzasadnione w stanie zdenerwowania poprzez wzmozone napięcie układu wspolczulnego (układ 'walki i pracy" - gdzie przekaznikiem jest noradrenalina) to w stanie spoczynku taka sytuacja nie powinna miec miejsca. Wieczorem postaram sie przedstawic Ci dostepne środki jakie znajdziesz w Aptece wraz z orientacyjnymi cenami i ewentualnie uwagami otrzymanymi od pacjentów. Czy zadziałaja w twoim przyapdku trudno powiedziec bo przyczyne nie jestem wstanie okreslic. Tak wiec moznemy sprobowac zadziałać objawowo.
Szacuny
2
Napisanych postów
332
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
10154
poce sie po najmniejszym spacerze nawet jak dojde na przystanek autobusowy jestem spocony.aktualnie biore mietka 100 solo ale nadmmierne pocenie wystapiło juz wczesniej z rok czasu temu..
Szacuny
2
Napisanych postów
332
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
10154
co to za wynalazek ten bellergot?? tu nie chodzi o ubiór bo nieraz spoecjalnie sie lekko ubierałem zima ale i tak po wejsciu do pomieszczenia lało sie ze nie do wiary...