on niedawna zauważyłem nagły wzrost wagi jakoś specjalnie dużo nie jem a waga idzie jak po*ebana jak muślicie czym to może być spowodowane ?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
b2iw a Ty myślisz że o czym mówię??
No to jak tak z niczego Ci przyszło 1,5 centa w łapce no to nie wiem czym się zamartwiasz, a tak na poważnie...
...To co szamiesz??

No to jak tak z niczego Ci przyszło 1,5 centa w łapce no to nie wiem czym się zamartwiasz, a tak na poważnie...
...To co szamiesz??
"Mam dwie głowy, co prawda obie są głupie, ale jedna bardziej lubi jak się na niej siada."
Per Aspera ad Astra
...
Napisał(a)
chvjowa wage masz 

Moja siłownia
http://www.sfd.pl/Moja_tyrka_:_-t415836.html
Fotki ;d
http://www.sfd.pl/BboyK0x-t492477.html
...
Napisał(a)
Bracia... czego dokonujemy za życia... odzwierciedla się w wieczności...
...
Napisał(a)
no to msuisz za duzo jesc , albo za duzo omena walisz z metą 

Bracia... czego dokonujemy za życia... odzwierciedla się w wieczności...
...
Napisał(a)
Ja tam się cieszę jak waga idzie do przodu

"Mam dwie głowy, co prawda obie są głupie, ale jedna bardziej lubi jak się na niej siada."
Per Aspera ad Astra
...
Napisał(a)
no właśnie waga skoczyła z 64 na ponad 68 w tydzień i codziennie sie ważę , nie mam możliwości sprawdzić czy to tłuszczyk czy to mięśnie ale jedno wiem z dnia na dzień waga coraz większa 

...
Napisał(a)
moze cos Ci podrzucają do ziemniaczków w obiedzie :)
a tak na powaznie to nie mam pojęcia
a tak na powaznie to nie mam pojęcia
...
Napisał(a)
sie zobaczy
do końca planu zostało 2 tyg. więc sie zobaczy jak maxy pójdą to znaczy że masa jak nie znaczy (tfuu...) tłuszczyk od razu mówię że że nie robie planem trójbojowym a nie kulturystycznym

...
Napisał(a)
"Ja tam się cieszę jak waga idzie do przodu"
Ja też ale pod warunkiem, że ilość kilogramów rośnie o wiele szybciej niż ilość cm w pasie
.
Jak się nie wie czy to tłuszcz czy mięśnie, to się obwody mierzy.
Ja też ale pod warunkiem, że ilość kilogramów rośnie o wiele szybciej niż ilość cm w pasie

Jak się nie wie czy to tłuszcz czy mięśnie, to się obwody mierzy.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!