Tak sie zastanawiam jaka jest najlepsza woda Mineralna, jakiej firmy? Na rynku jest wiele rodzajow wod, dlatego jestem ciekaw, ktora jest najlepsa pod wzgledem zawartych mineralow. Prosze o odpowiedz.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Okej, ale następnym razem patrz na daty odświeżanych postów, zwłaszcza że i o tej wodzie na pewno tu było parę słów. 

TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE.
KONTAKT: [email protected]
...
Napisał(a)
Nie wchodze tu w ceny ale pamietam ze taki np. arctic itd. to nic w porownaniu z multivita, tamta to dopiero ma sklad
Zobaczcie na opakowaniu i porownajcie.

Miami Vice!
...
Napisał(a)
Żywiec- najlepiej smakuje a mozna znalezc za 1,40zł 

1
----Ręce które leczą----
...
Napisał(a)
dzieki za odpowiedzi ale nie chodzi mi tutaj o cene. Chcialbym sie dowiedziec jaka jest najlepsza dla osob uprawiajacych sport. (czyi posiadajaca najwiecej mineralow).
...
Napisał(a)
zdecydowanie Kryniczanka
łaziłem z kumplem kiedyś po hipermarketach i sprawdzaliśmy wszystkie pod względem zawartości pierw.
ma najwięcej wapnia i magnezu ze wszystkich ogólnie dostępnych
naturalnie średniomineralizowana
cena- ok. 1,5 zł
polecam
łaziłem z kumplem kiedyś po hipermarketach i sprawdzaliśmy wszystkie pod względem zawartości pierw.

ma najwięcej wapnia i magnezu ze wszystkich ogólnie dostępnych
naturalnie średniomineralizowana
cena- ok. 1,5 zł
polecam

"Jak kraść, to miliony.
Jak ruchać, to księżniczki"
...
Napisał(a)
muszynianka nat zmineralizowana
kryniczanka zielona i cos tam jeszcze
Pozdr.

kryniczanka zielona i cos tam jeszcze

Pozdr.
2
:)
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!