Prosze o wyczerpujące wypowiedzi.
Prosze o wyczerpujące wypowiedzi.
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
Z nosem będzie to operacja poniżej 5 godzin..:/
Czyli bede mial slabsza pamiec tak po normalnemu ?;]
ja za miesiac bede mial plastyke nosa
SFD Team, na forum od 2002-10-05
"Jezeli to sa krotkie operacje i daja ci do wyboru narkoze lub znieczulenie w kregoslup(w przypadku operacji nog) to bierz narkoze"
Dlaczego mowisz mu o narkozie zeby bral, ja stanowczo odradzam narkoze nie wiem dokladnie jakie sa skutki narkozy ale wiem ze bardzo szkodzi zdrowiu min sercu, czesto pacjent wymiotuje po narkozie ogolnej i zle sie czuje, dlugo moze dochodzic do siebie. Ja mialem juz 4 operacje na noge i narkoza do kregoslupa, nic nie boli, lezysz sobie, gadasz z lekarzami tylko tyle ze po operacji musisz lezec plackiem kilka godz a wstawac mozesz dopiero po 24h najmniej. Wiec nie polecal bym narkozy ogolnej jak ma sie do wyboru, chociaz lekarze nie daja za bardzo wyboru bo lepsza jest blokada do kregoslupa.
Napisalem ze lepsza jest narkoza poniewaz mimo wszystko niesie mniejsze zagrozenie dla zdrowia niz blokada w kregoslup. Sam mialem juz 3 operacje na noge i gdyby mi dali wybor wzialbym narkoze. Blokada w kregoslup jest bardzo niebezpieczna. Osobiscie znam dwie osoby ktore po takie blokadzie jezdza na wozku. Zreszta jak lezalem w szpitalu na sali byl taki gosc ktoremu anestezjolog przy znieczulaniu wkuwala sie 8 (tak osiem) razy i jak facet po odlezeniu tej doby wstal i w drodze do lazienki upadl bez czucia w nogach.Potem tydzien lezal na OIOM-ie.
Oczywiscie sa to jedne z gorszych przypadkow.Choc znam jeszcze wiele innych.(mam znajomego lekarza)
Wiele tez zalezy od organizmu czlowieka.
Ja np. przy drugiej operacji malo nie stracilem przytomnosci podczas gdy mialem igle w plecach.
Niestety z tego co slyszalem od pielegniarek i od znajomego to te znieczulenia sa latwiejsze i sprawiaja mniej klopotow.
XXX Boofi XXX
Hard Core Straight Edge
"Blood and Guts bro , thats the way it goes !!" - lifter ?
Nie dyskutuj z d****em. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.
ale zależy od operatora i anastezjologa
XXX Boofi XXX
Hard Core Straight Edge
"Blood and Guts bro , thats the way it goes !!" - lifter ?
Nie dyskutuj z d****em. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.