Szacuny
11182
Napisanych postów
51930
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
witam chcialem dziś rozpocząć kwestie naturalnej kulturystyki
co sądzicie o takim sposobie cwiczeń? jakie są wasze opinie na ten temat zapraszam do wypowiedzi<>
Szacuny
0
Napisanych postów
267
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
2951
Słuchajcie. A powiedzcie mi, na podstawie klasycznych kulturystów ( http://www.classicbodybuilders.com/ ), jaką sylwetkę da radę wyrzeźbić bez koksów? (oczywiście abstrah**ąc od genetyki itp.)
Oczywiście piszę o najlepszej sylwetce jaką da się wyrzeźbić bez koksów, bo co po niektórych stamtąd to widać gołym okiem, że nie brali.
Zmieniony przez - sikorowy w dniu 2009-09-05 00:47:04
Szacuny
1
Napisanych postów
1902
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
13287
Moja opinia jest taka , że naturalna kulturystyka to jest prawdziwa kulturystyka.
Realia są takie , że teraz mało kto jest czysty(w rzeczywistosci pewnie nikt) , a przed zawodami nie robią testów.
Jeśli chodzi o mnie to nigdy nie wezmę żadnego świństwa (sterydy) DEFINITYWNIE!!!!
Biorąc sterydy oszukujemy sami siebie . Jak uważacie ? Dobrze jest byc wielkim? No super , ale po czterdziestce jesteś strzępkiem człowieka łagodnie to ujmując.
Szacuny
64
Napisanych postów
1816
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
31219
kazdy z zawodników BIERZE!!! nie mogą sobie pozwolic na to by jechac na czysto . pomyśl ze oni mają powody do brania .... w tym sensie mówiąc dla celu mistrzostwa a nie jak połowa do 35 w łapie na mecie .
2 kroki w przód jeden w tył i tak do usranej śmierci
Szacuny
11182
Napisanych postów
51930
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
kazdy z zawodników BIERZE!!! nie mogą sobie pozwolic na to by jechac na czysto jak to nie mogą to ludzie im każa bo kazdy chce być lepszy od drugiego poprostu chciwość bycia lepszym gdyby kazdy wygrywał jednakowo nie było lepszych ani gorszych to i sterydów by nie było
tak samo i na swiecie jak by ikazdy maił tyle samo pieniedzy nie bylo by wojen i chciwości ale tak juz jest na tej ziemi.ludzie sami sobie szkodzą
ale podobno w raju ma byc tak ze nie bedzie lepszych ani gorszych