siema jestem fanem wrestling mam 11 lat i pytanie czy moge pokonać kogoś dzięki wrestlingu jeśli tak to chce sie go nauczyć i poznać gwiazdy wwe superstars bardzo mi na tym zależy myśle że bede dobrym uczniem czy będe mógł uczyć się wwe i pobić każdego kto mie będzie zaczepiał???????????????????????????? ?????????????????????????????????????? plis moge ??????????????? ????????????????????? ????????? ???????????????????????????????????????? ?????????????????????? ?????????????? ???????????????????????? ????????????????????? ????????????????? ?????????????????????????????????????????????? ????????????????????????????????????
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Sry kolego rozwieje twoja watpliwosc i zniszcze ci dziecinstwo. wwe to oszukany sport oni udaja jak aktorzy:) wedlug scenariusza lepiej jak chcesz sie dobrze bic zapisz sie na jakies sporty walki karate box itp
Let's do IT
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!