Jak się ma nerwica lękowa, stany lękowe, do kwestii rozpieprzania organizmu? Słyszałem, że hormony wydzielane w sytuacji stresowej, lękowej, ładnie niszczą szare komórki, mięśnie itd. Na ile to ma znaczenie? (chodzi o 1-2 razowy bardzo poważny atak lęku).
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Nie, absolutnie NIC nie biorę. Zero dopingu, supli. Nawet BCAA już nie biorę od dłuższego czasu. Ten napad wynikał z czego innego i tym się nie chcę tu zajmować. Pytanie jaki lęk ma wpływ na wszystko.
Wiem, że przy długotrwałym stresie kortyzol ładnie rozwala nam mięśnie i wszystko.
Czy w przypadku krótkotrwałego (20 min) napadu paniki też coś się psuje?
Wiem, że przy długotrwałym stresie kortyzol ładnie rozwala nam mięśnie i wszystko.
Czy w przypadku krótkotrwałego (20 min) napadu paniki też coś się psuje?
...
Napisał(a)
Czy w przypadku krótkotrwałego (20 min) napadu paniki też coś się psuje?nic ci nie bedzie! muskle Ci nie spadna jak bedziessz cwiiczył i ssiee dobrzee oodzywał.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!