witam! mam taki problem, jak rano zjem razem vigor complet, zincas forte, bcompex i silimarol to mi sie chce wymiotowac przez jakis czas. czy ktorrj z tych rzeczy nie powinienem łaczyc razem bo nie wyczytalem nic takiego na forum ?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
cynk zapobiegawczo przed ginko i jako inhibitor aromatazy - jak to sie ładnie nazywa
przy mojej wadze 113kg to tyle wychodzi zf mniej wiecej.
mety nie jem a mysle ze z prolo oslonki daja rade. problem nie lezy w watrobie tylko w wyraznym zlym samopoczuciu po wszystkich witaminach i to sie pojawilo mniej wiecej jak dolozylem vigor z rana.
dzieki za pomoc!

mety nie jem a mysle ze z prolo oslonki daja rade. problem nie lezy w watrobie tylko w wyraznym zlym samopoczuciu po wszystkich witaminach i to sie pojawilo mniej wiecej jak dolozylem vigor z rana.
dzieki za pomoc!
...
Napisał(a)
jedz w podzielonych dawkach.
DORADCA DZIAŁU ODŻYWKI I SUPLEMENTY
NIE WIESZ JAKIE SUPLEMENTY KUPIĆ? PORADY NA PRIV!!
NA gg TYLKO POWAŻNE PYTANIA!!!!!
...
Napisał(a)
Po prostu nie bierz wszystkiego jednoczesnie
vigor complet wez po sniadaniu
zincas forte na noc
bcompex i silimarol tu chyba nie ma roznicy kiedy wezmiesz.
vigor complet wez po sniadaniu
zincas forte na noc
bcompex i silimarol tu chyba nie ma roznicy kiedy wezmiesz.
...
Napisał(a)
wielu ludzi źle reaguje na mocny cynk
a Ty zdaje się piszesz o Z forte...
ja kiedys tez prawie rzygałem po forte ale od jakiegoś czasu jest ok
... zmniejsz dawkę cynku i stopniowo dodawaj żeby określić ile jest ok
a Ty zdaje się piszesz o Z forte...
ja kiedys tez prawie rzygałem po forte ale od jakiegoś czasu jest ok
... zmniejsz dawkę cynku i stopniowo dodawaj żeby określić ile jest ok
...
Napisał(a)
to od cynku. bierz cynk razem z ostatnim posiłkiem.
www.tepol.pl - teflonowanie, teflon, powłoki PTFE.
...
Napisał(a)
oki ale biore 3 tabsy zf na caly dzien (plus 1 na noc z filo) jako inhibitor wiec jedna rano wypada jak nic. ale jak biore np sam cynk to jest oki. mozliwe ze moge reagowac na vigor tak? bo jak teraz przeanalizowalem to po tym chyba mnie tak muli?
...
Napisał(a)
dosyc czesto spotykalem sie z opiniami ze np po "centrum" byly te same objawy lub podobne
kiedy je dokadnie bierzesz? bo moze naczczo? przed posilkiem i wtedy bylo by to uzasadnione..
nawet na filomagu jest napisane by nie brac na pusty brzuch
albo j/w podziel dawki - w trakcie i po posilkach
Zmieniony przez - maly mis84 w dniu 2006-12-18 15:47:59
kiedy je dokadnie bierzesz? bo moze naczczo? przed posilkiem i wtedy bylo by to uzasadnione..
nawet na filomagu jest napisane by nie brac na pusty brzuch
albo j/w podziel dawki - w trakcie i po posilkach

Zmieniony przez - maly mis84 w dniu 2006-12-18 15:47:59
...
Napisał(a)
no wlasnie na czczo to bym zrozumial ze mnie muli ale po sniadaniu zawsze lykam. wczesniej jadlem z rana zf bcomplex sylimarol i bylo oki a teraz dorzucilem od paru dni vigor i sie zaczely jakies jazdy.
jutro zjem bez vigoru i zobacze czy bedzie dobrze. bo moze w nim cos jest nie tak. teraz zaczalem dokladnie studiowac ulotke to tam jest wyciag z zenszenia i ginko no a wlasnie mi jakimis takimi ziolami sie odbija
jutro zjem bez vigoru i zobacze czy bedzie dobrze. bo moze w nim cos jest nie tak. teraz zaczalem dokladnie studiowac ulotke to tam jest wyciag z zenszenia i ginko no a wlasnie mi jakimis takimi ziolami sie odbija

...
Napisał(a)
po co Ci takie duze dawki cynku ?
A ten sylimarol to moze do mety i od tego Ci niedobrze ?
A ten sylimarol to moze do mety i od tego Ci niedobrze ?
...
Napisał(a)
zincas 30 minut przed snem (jezeli jesz twarog na noc to 30 minut przed twarogiem)
bcomplex po sniadaniu
witaminy po sniadaniu
bcomplex po sniadaniu
witaminy po sniadaniu
NO PAIN NO GAIN
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!