witam..chacialem sie dowiedziec czy w polsce organizowane sa nielegalne walki ??
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
kiedyś były ale teraz przy takim rozwoju mma to raczej nie ma po co takich walk organizować :D
1
...
Napisał(a)
W zasadzie każda solówka pod szkołą to nielegalna walka i każde morobicie na dyskotece w Koziej Wólce.
...
Napisał(a)
no ale mi chodzi zeby byly to platne nielegalne walki?? a jak bym chciał brac udzialy w walkach MMA to musze chodzic do jakiegos klubu czy zapisy sa dla kazdego??
...
Napisał(a)
To sie zakladaj z kolegami o "piątaka" jak chcesz mieć płatne nielegalne walki...
...
Napisał(a)
kiedyś mój starszy kolega brał udział w takich walkach, złamał tam gościowi kręgosłup i musi płacić ofierze rentę do końca życia
...
Napisał(a)

Caly Czas zastanawiam sie z czego jest panierka przemka
Spamers Squad A Jak
...
Napisał(a)
nie no nie pytalem sie o ten kregoslup tylko o kolesia ktory zadal pytanie o nielegalne walki i myslal ze o czyms nielegalnym dowie sie na forum ;d
3
Caly Czas zastanawiam sie z czego jest panierka przemka
Spamers Squad A Jak
...
Napisał(a)
kiedys dawno temu w tv chyba na tvn byl reportaz o walkach bokserskich w w dyskotekach chyba na podkarpaciu, walczyc mogl kazdy i byly jakies pieniadze nawet. A niedawno widzialem w tv reportaz o takich walkach w angli, czyli na piesci bez rekawic cos w stylu poczatkow kimbo, podobno stalo sie to popularne , za walke ok 500funtow mial wygrany, ale nie wiem na ile to nielegalne skoro telewizja zrobila reportaz..
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!