mam problem,jeden motylek mam wiekszy od drugiego,w sumie to jeden mam nawet dobry a drugiego wcale.chodzilem na slownie 4 miesiące, i teraz musialem z tego powodu przerwac.Pomóżcie,z jakiego powodu może to być i jak to wyrównać,ajkieścwiczenia,slyszalem tylk oze pompki,ale wiecej?????pomozcie
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Pompki to nie na motyle.
Czy ta dysproporcja jest bardzo widoczna?
Czy ta dysproporcja jest bardzo widoczna?
Good ol' chicken!
...
Napisał(a)
dysproporcja moze byc ale watpie ze bylaby tak widoczna ze pisalbys tu. musisz popracowac nad technika napinania ich:) wiem bo sam sie uczylem 2 dni tego wyczynu
na poczatku tez tylko jednego potrafilem napiac ale teraz to gitara jest
stan przed lustrem i cwicz:)

...
Napisał(a)
no nie wiem czy to jest kwestia napinania,ale poprubuje,a moze jakies cwiczenia byscie polecili na wyrownanie????bo ogolnie dysproporcja jest duza:/
...
Napisał(a)
2
Memento mori...
...
Napisał(a)
wielkei dzieki za cwiczonka,a tak pomijając problem ,masz takie ćwiczenia na biceps i triceps??????jak mi zapodałeś na grzbiet i plecy
...
Napisał(a)
poprostu dokladaj sobie troche wiekszy ciezar na sztangielke
Na triceps proponuje wyciskanie zza glowy sztangielka
http://www.kulturystyka.pl/atlas/ramiona.htm#t3
a na biceps chyba nie musze Ci mówic

Na triceps proponuje wyciskanie zza glowy sztangielka
http://www.kulturystyka.pl/atlas/ramiona.htm#t3
a na biceps chyba nie musze Ci mówic

Memento mori...
...
Napisał(a)
mam dokladnie ten sam problem lewy motyl jest plaski a zprawego jestem zadowolony jak ty.cw.od pol roku i napoczatku obydwa byly wogole nie widoczne ateraz prawy jest ladnie wyrzez biony a prawego niema jakie cw.proponujesz??
pozdro
pozdro
>[email protected]<
NO RISIK NO FUN
...
Napisał(a)
Ćwicz ćwicz, rozciągaj się z czasem wszystko się wyrówna,
Początki zawsze są trudne
Początki zawsze są trudne

"Motywacja jest tym, co pozwala Ci zacząć, nawyk tym, co pozwala Ci wytrwać"
Pozdrawiam,
Promass
...
Napisał(a)
Pompki(zależy od uchwytu) gł. klatka i tricepsy, natomiast rozpiętki przede wszystkim klatka. Najszerszych grzbietu nie rozwiniesz pompkami czy rozpiętkami, trzeba już specjalne ćwiczenie, Zobacz Atlas Ćwiczeń i trening grzbietu i jak zobaczysz gł. zaangażowanie mięśnie najszersze grzbietu tzn. są to ćwiczenia na rozwój motyli
Pzdr.

Pzdr.
"Motywacja jest tym, co pozwala Ci zacząć, nawyk tym, co pozwala Ci wytrwać"
Pozdrawiam,
Promass
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!