Szacuny
5
Napisanych postów
316
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
3620
witam. otóż moje pytanie brzmi - w ile czasu naturalnie można dojść do sylwetki jak ten koleś na obrazku? bo on wyrobił się w rok z tym ze jestem pewien że sporo supli zjadł. ja teraz : wiek 16 .waga-71 kg. wzrost -180cm. A co do diety to nawet jak była by w 100 dopięta to raczej było by ciężko bez wspomagaczy [mam rację?] tu macie link do całego filmu :
(...) " Nie chwal się że kogoś znasz .. żyj tak aby chwalono się tobą "
Szacuny
1
Napisanych postów
31
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
227
Poważne priorytety? Masz na myśli zalana świnia 110 kg dysząca na siłowni jak zarzynana świnia? Jak dla mnie to ma chłopak zdrową sylwetke, która osobiście mi się nawet podoba. Każdy ma swoje priorytety.
Szacuny
537
Napisanych postów
15855
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
256574
co Ty możesz wiedzieć o poważnym treningu... zapewniam Cię, że 110kg chłopy bez kondycji to tylko i wyłącznie osoby nie umiejące trenować. Kwestia podejścia, ale oczywiście możecie się podniecać 16 latkami i cały rok wyglądać tak samo, co mi do tego
Szacuny
1
Napisanych postów
31
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
227
No tak. A ty zostałeś zeslany z niebios żeby uświadamiać nas pionki jak wygląda "poważny trening". Chce tak wyglądać. Jego sprawa. Chłopak chce zdrowo i dobrze wyglądać i nie podneica go widocznie rozrastanie się jak świnia każdego roku.
Zmieniony przez - Mexor w dniu 2012-09-26 17:23:44
Szacuny
1
Napisanych postów
31
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
227
Ale on się zapytał w ile taką sylwetke można osiągnąć i o ew diete/suplementacje, a nie o ocene sylwetki i żebyś mu dał gowno warte rady jaka sylwetka powinna, a jaka nie powinna być dla niego priorytetem.