Witam wszystkich.... na silowni cwicze zasadniczo nie dlugo, zaczolem ok. 5 mies. temu. Na samym poczatku podnosilem na klatke max. 40 kg. w ciagu tych 5 miesiecy zwiekszylo sie to do 90 kg, jednak serie robie mniejszym obciazeniem tj. 60 kg. na poczatku przyrost sily byl bardzo duzy jednak od 1,5 miesiaca nie moge w serii przelamac tych nieszczesnych 60kg.... zauwazylem tez ze jak cwicze klatke to wogole nie bola mnie miesnie klatki a jedynie triceps.... czy moze to byc zwiazane z zlym wykonywaniem jakiegos cwiczenia???? prosze o pomoc....
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Kotal jest to schemat pod mase ale mimo wszystko siła powinna ruszyć po zmianie treningu z racji niewielkiego stażu. Musisz dostarczać mięśnia nowych bodźców co jakiś czas bo jadąc 5 miechow jeden trening za wiele nie zwojujesz
Pozdro

Pozdro

...
Napisał(a)
Ankiete wypełnij i wklej plan...przez te 5miecha nie zmieniałeś planu?? Dieta jest??
http://r8.bloodwars.interia.pl/r.php?r=23409 <---fajna gierka przez przeglądarke
...
Napisał(a)
Łap szerzej sztangę jak ćwiczysz klate :)
Prawdopodobnie za wasko łapiesz i obciążasz
bardziej tricka niż klate.
Prawdopodobnie za wasko łapiesz i obciążasz
bardziej tricka niż klate.
...
Napisał(a)
Diety jako takiej nie mam, staram sie jesc duzo bialka, mam 4-5 posilkow.... Klatke cwicze w poniedzialek, robie 6 serii po 10 powtorzen na plasko tyle samo na skosie.... do tego rozpietki....
...
Napisał(a)
Możliwe, że po prostu masz za słabe trice na zwiększenie ciężaru. Ja tak miałem - popracowałem nad nimi i ciężar na klatę rósł.
Biegać szybciej, Skakać wyżej,
Time to beat: Półmaraton: 41m27s; Maraton: 1h33m49s; Annie: 7m31s
...
Napisał(a)
6 serii i po 10 powtórzeń ?!
to lekka przesada i coś nie chce mi się wierzyć że robisz 60kg w każdej.
Chyba że robisz do połowy..
to lekka przesada i coś nie chce mi się wierzyć że robisz 60kg w każdej.
Chyba że robisz do połowy..

...
Napisał(a)
Nie zozumiem dlaczego nie chce sie wam wierzyc w to ze robie 60 kilo w kazdej serii.... tak robilem zawsze z kazdym obciazeniem.... a tak jak napisalem robie pelne 6 serii po 10 powturzen
...
Napisał(a)
Kotal - zmniejsz liczbę serii. Zrób tak:
wyciskanie płasko 4 serie 12 10 8 8 (progresja ciężaru)
wyciskanie skos 4 serie 10 powt (stały ciężar)
rozpietki 3 serie 12 powt (stały ciężar)
wyciskanie płasko 4 serie 12 10 8 8 (progresja ciężaru)
wyciskanie skos 4 serie 10 powt (stały ciężar)
rozpietki 3 serie 12 powt (stały ciężar)

...
Napisał(a)
zmień ćwiczenie. za długo robisz to samo. chyba stagnacja
Łowca Winstrolu w polskiej aptece
zbieram sogi na speca
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!