witam moglby mi ktos wytlumaczyc jak to jest ze niektore osoby z naprawde duzym brzuchem i sporym zatluszczeniem maja widoczne zyly np na bicepsie (nawet bez pompy) a inne jak np ja z raczej z brzuchem i duzo mniejszym zatluszczeniem nie maja ich w ogole? ogolnie na calym ciele ich nie mam, jesli zrobie trening bicepsa to przy dobrym swietle mozna ja gdzies tam ledwo zobaczyc ale jak tylko pompa zejdzie to kompletnie 0. czy jest na to jakis sposob zeby uwidocznic kable czy to juz tylko kwestia genetyki?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Widoczne żyły u osób trenujących siłowo to tzw waskularyzacja. Uzależniona jest od dwóch podstawowych parametrów. Po pierwsze od poziomu tkanki tłuszczowej, a po drugie niektóre osoby mają predyspozycje genetyczne do tego aby ich żyły były bardziej widoczne.
Uzyskanie odpowiedniej waskularyzacji nie jest sprawą prostą i przede wszystkim musimy mieć bardzo niski poziom tkanki tłuszczowej bez tego nasz żyły zawsze będą ukryte pod warstwą podskórnej tkanki tłuszczwej. Można też wprowadzić suplementy dodatkowe ale to raczej już na finale przygotowań.
Uzyskanie odpowiedniej waskularyzacji nie jest sprawą prostą i przede wszystkim musimy mieć bardzo niski poziom tkanki tłuszczowej bez tego nasz żyły zawsze będą ukryte pod warstwą podskórnej tkanki tłuszczwej. Można też wprowadzić suplementy dodatkowe ale to raczej już na finale przygotowań.
...
Napisał(a)
zależy od tego jak so one umiejsowione, nie zawsze u każdego są na wierzchu
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
U mnie nie było nic, a kiedy zaczął się prawdziwy trening, siłowy i systematyczny w opór, zaczęło się pojawiać.
Umysł...duch i ciało.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Problem z dokładaniem ciężaru z treningu na trening.
Następny temat