no xplode czy są jakieś skutki uboczne tego chcialem to brać ale po dwóch dniach żołądek mnie boli czy to może być od tego
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
proponuje sie zapoznac z regulaminem dzialu, zanim sie zacznie w nim pisac.
to nie dzial od opinii.
to nie dzial od opinii.
Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja dla zaawansowanych kontakt
https://www.instagram.com/tomq.bb/
...
Napisał(a)
w dni treningowe biore jedną miarke rano na pusty żołądek i godzine przed treningiem jem czekam 40min biore następną miarke i ide na trening i po treningu biore naga może to połączenie działa jakoś na żołądek a w dni nietreningowe biorę jedna miarke rano i przed obiadem naga aha a po przyzwyczajeniu się do no xplode powinno się dawke zwiększyć na dwie trzy miarki
...
Napisał(a)
z tego co wiem to najlepiej jest to brac tylko przed treningiem najpierw 1 miarka [ jesli nie wystarcza to zwiekszyc a jesli jest ok to zostac przy 1 ] a rano i po treningu dokupic cos innego ... a jesli chciałes to tak jesc to lepiej by było nitro e albo jakis inny stack ale uniwersalny a nie przedtreningowy ...
...
Napisał(a)
xplode to preparat stricte przedtreningowy - wic bierz tylko przed trenem.
odstaw na kilka dni i zobaczysz czy bol spowodowany jest tym preparatem.
wielkosc dawki to kwestia indywidualna.
odstaw na kilka dni i zobaczysz czy bol spowodowany jest tym preparatem.
wielkosc dawki to kwestia indywidualna.
...
Napisał(a)
Sorki ze sie wtrącam, czy mozna było by np polaczyc Ko z No Xplode? Do tego mam jeszcze jablczanik...
...
Napisał(a)
odstawiłem na tydzień pniedziałek wtorek brałem i znowu to samo tylko brałem to tak samo jak to opisywałem zobaczymy jak będzie tylko z jedną miarką przed treningiem a w dni nietreningowe brać czy nie ???
...
Napisał(a)
nie,w mojej opinii to stack typowo przedtreningowy, dobrze by było dokupić do tego coś jeszcze, chociażby zwykłe mono i brać w dni bez treningu, oraz w dni treningowe rano
...
Napisał(a)
przynajmiej 1 godzine po posilku mozna
brac dopiero no-xplode jak zreszta wszystkie stacki przed trenigowe bo jak nie to sraje przez caly tydzien xD
Zmieniony przez - bossman_14 w dniu 2009-02-01 13:13:43
Zmieniony przez - bossman_14 w dniu 2009-02-01 13:13:59
brac dopiero no-xplode jak zreszta wszystkie stacki przed trenigowe bo jak nie to sraje przez caly tydzien xD
Zmieniony przez - bossman_14 w dniu 2009-02-01 13:13:43
Zmieniony przez - bossman_14 w dniu 2009-02-01 13:13:59
"If you even dream of beating me you'd better wake up and apologize." Muhammad Ali
...
Napisał(a)
kryptonim5 załóż osobny temat z wypełnioną ankietą a otrzymasz rzeczową odpowiedź
"Chęci i cierpliwość to wielbłądy, które mogą
Cię przewieźć przez każdą pustynię"
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!