Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

no xplode

temat działu:

Odżywki i suplementy

słowa kluczowe:

Ilość wyświetleń tematu: 6029

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 3 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 1
no xplode czy są jakieś skutki uboczne tego chcialem to brać ale po dwóch dniach żołądek mnie boli czy to może być od tego
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Zgłoś naruszenie
TomQ-MAG Fizjoterapeuta Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 12435 Napisanych postów 161881 Wiek 36 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 1240210
proponuje sie zapoznac z regulaminem dzialu, zanim sie zacznie w nim pisac.
to nie dzial od opinii.

Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja dla zaawansowanych kontakt
https://www.instagram.com/tomq.bb/ 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1223 Napisanych postów 26444 Wiek 40 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 298562
może za duża dawka, albo za szybko po posiłku pijesz??
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
w dni treningowe biore jedną miarke rano na pusty żołądek i godzine przed treningiem jem czekam 40min biore następną miarke i ide na trening i po treningu biore naga może to połączenie działa jakoś na żołądek a w dni nietreningowe biorę jedna miarke rano i przed obiadem naga aha a po przyzwyczajeniu się do no xplode powinno się dawke zwiększyć na dwie trzy miarki
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 269 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 1821
z tego co wiem to najlepiej jest to brac tylko przed treningiem najpierw 1 miarka [ jesli nie wystarcza to zwiekszyc a jesli jest ok to zostac przy 1 ] a rano i po treningu dokupic cos innego ... a jesli chciałes to tak jesc to lepiej by było nitro e albo jakis inny stack ale uniwersalny a nie przedtreningowy ...
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
faftaq Dietetyk-SFD
Ekspert
Szacuny 1396 Napisanych postów 35562 Wiek 42 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 150829
xplode to preparat stricte przedtreningowy - wic bierz tylko przed trenem.

odstaw na kilka dni i zobaczysz czy bol spowodowany jest tym preparatem.

wielkosc dawki to kwestia indywidualna.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 81 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 2979
Sorki ze sie wtrącam, czy mozna było by np polaczyc Ko z No Xplode? Do tego mam jeszcze jablczanik...
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
odstawiłem na tydzień pniedziałek wtorek brałem i znowu to samo tylko brałem to tak samo jak to opisywałem zobaczymy jak będzie tylko z jedną miarką przed treningiem a w dni nietreningowe brać czy nie ???
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1223 Napisanych postów 26444 Wiek 40 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 298562
nie,w mojej opinii to stack typowo przedtreningowy, dobrze by było dokupić do tego coś jeszcze, chociażby zwykłe mono i brać w dni bez treningu, oraz w dni treningowe rano
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 385 Wiek 33 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 5882
przynajmiej 1 godzine po posilku mozna
brac dopiero no-xplode jak zreszta wszystkie stacki przed trenigowe bo jak nie to sraje przez caly tydzien xD

Zmieniony przez - bossman_14 w dniu 2009-02-01 13:13:43

Zmieniony przez - bossman_14 w dniu 2009-02-01 13:13:59

"If you even dream of beating me you'd better wake up and apologize." Muhammad Ali

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 65 Napisanych postów 7150 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 84652
kryptonim5 załóż osobny temat z wypełnioną ankietą a otrzymasz rzeczową odpowiedź

"Chęci i cierpliwość to wielbłądy, które mogą
Cię przewieźć przez każdą pustynię"

...
Napisał(a)
Usunięty przez TomQ-MAG za pkt 1 regulaminu
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 26 Wiek 36 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 305
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

vapor vs shock vs no-xplode

Następny temat

prawda czy nie ??

Wiosna na pelnej
Polecane artykuły