Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
1
Napisanych postów
6
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
17
Witam wszystkich.
Kilka słów o mnie mój staż na siłowni to 7 lat systematycznych treningów obecna waga 125kg i zaczynam redukcje i dostałem od mojego dilera novo ale nigdzie mie moge znaleźć jakich konkretnych opinii na ten temat jak działa to mniej wiecej wiem ale chodzi mi tu o skutki uboczne tych hormonów czy są i jak duze i jaka dawka jest bezpieczna oile taka istnieje?
Z góry dzieki za odpowiedź odwdzięczę się sogami ;)
Szacuny
4
Napisanych postów
235
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
6983
Dawka bezpieczna i bez większych sajdów do 50ug T3, na T4 nie patrz, bo to słabe, jest tam chyba jako "pomoc"
Do redukcji dołącz jakiś SAA, bo razem z tłuszczem polecą też mięśnie.
Zmieniony przez - dr_drops w dniu 2012-03-07 16:31:12
Szacuny
4
Napisanych postów
235
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
6983
Jasne, tak jak pisze nie odczujesz po takiej dawce skutków ubocznych, jeżeli jesteś hiper wrażliwy lub masz problemy z tarczycą lub chorobami serca, układu krążenia to wtedy bym się zastanawiał. Dawka bezpieczna 25-50mcg. Zastosuj tapering na początku i obserwuj organizm, aż wyczujesz, że więcej nie możesz już wziąć. Lepiej dłużej a mniej ;)
Zmieniony przez - dr_drops w dniu 2012-03-07 18:38:47