Witam. Mam pytanie odnośnie obciążników na kostki. Czy opłaca się w coś takiego zaopatrzyć? Daje to jakieś wymierne efekty w postaci rozbudowacnia czy też wyrzeźbienia mięśni czy tylko polepsza skoki i szybkość biegu? I na jakie mięśnie oddziałowywuje najbardziej? Uda, pośladki, łydki?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Nie. Nie opłaca się.
Jedynym wymiernym efektem będą problemy z kolanami. Jak nie za miesiąc to za rok./ Ale będą.
Są znacznie efektyeniejsze metody.
Z tym, że Ty zdaje się - sam do końca nie wiesz co chcesz osiągnąć.
Jedynym wymiernym efektem będą problemy z kolanami. Jak nie za miesiąc to za rok./ Ale będą.
Są znacznie efektyeniejsze metody.
Z tym, że Ty zdaje się - sam do końca nie wiesz co chcesz osiągnąć.
...
Napisał(a)
nie opyla sie.mozesz tylko zniszczyc tylo sobie stawy nie kupuj tego!!!
Jak pomoglem nie badź żur daj sog'a
...
Napisał(a)
haha takie badziewie nikomu jeszcze w niczym nie pomogło więc odpuść sobie .... produkują takie rzeczy bo szukają łatwego zysku na frajerach którzy wierzą w cuda... swoje możliwości zwiększa się ciężką pracą nie innego wyjścia....
...
Napisał(a)
Wiem, że to bardzo stary temat, ale natknęłam się na niego przypadkiem i chciałabym dorzucić swoją opinię, bo może ktoś zainteresowany tematem też na niego trafi.
Trzy tygodnie temu zerwałam więzadła krzyżowe i poboczne w kolanie. Po tygodniu od wypadku zaczęłam chodzić na rehabilitację, gdzie właśnie ZALECONO mi ćwiczenia z obciążnikami, żeby wzmocnić mięśnie nóg!
Nie wiem, może zależy to od doboru ich ciężaru czy też rodzajów ćwiczeń, ale obciążniki na pewno NIE NISZCZĄ KOLAN.
Zmieniony przez - kurkapopka w dniu 2014-03-05 23:07:30
Trzy tygodnie temu zerwałam więzadła krzyżowe i poboczne w kolanie. Po tygodniu od wypadku zaczęłam chodzić na rehabilitację, gdzie właśnie ZALECONO mi ćwiczenia z obciążnikami, żeby wzmocnić mięśnie nóg!
Nie wiem, może zależy to od doboru ich ciężaru czy też rodzajów ćwiczeń, ale obciążniki na pewno NIE NISZCZĄ KOLAN.
Zmieniony przez - kurkapopka w dniu 2014-03-05 23:07:30
...
Napisał(a)
Na każdego to działa inaczej, u mnie osobiście 1.5kg ciężarek na każdej z kostek poprawił wyskok w 3msc o 10cm.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
prośba o pomoc/poradę z ułożeniem dobrego treningu - masa
Następny temat