Hej -miałem częściową stulejkę i w czwartek miałem zabieg chirurgiczny- mam szwy niby wszystko sie dobrze goi (zbiera mi sie troszke ropy) tylko lekarz nie zapisał mi żadnych maści i wogóle nic nie mówił jak mam o to dbać// no i mam pytanie czy stosowac jakieś maści na gojenie i ewentualne blizny jak tak to jakie i kiedy i jak je stosować, z góry dzięki
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
nie stosuj zadnych masci, kup jedynie tabletki rivanolum (rozpuszczasz je w wodze i przemywasz rane). zadnych masci itd. po kilku dniach od zabiegu normalnie mozesz przemywac woda z mydlem najlepiej z szarym mydlem.
...
Napisał(a)
A ja bym polecił spray octenisept
Wszystko o mnie :) https://www.facebook.com/TrenerTomaszPalej
...
Napisał(a)
Dobry jest ale może podrażnić też. Ja bym po prostu nawet do lek med POZ się wybrał i zapytał, albo podjechać na pogotowie, jak już nie zapytałeś lek co przeprowadzał zabieg.
doping & zdrowie
...
Napisał(a)
Stary temat sprzed 12 lat więc sprawa już nieaktualna, niestety ktoś odkopał.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!