Witam, od jakiegoś czasu naszła mnie głupia myśl zrobienia sobie oczu jak Popek (i nie chce odejść ta myśl) Wiadomo tatuowanie gałek oczu nie wchodzi w gre ze względu na skomplikowaną operacje i koszt, ale kiedyś widziałem chłopaka z soczewkami kontaktowymi gdzie jego oczy wyglądały tak dziwnie i to mi sie podobało. Wie ktoś jakie to są soczewki kontaktowe i można je kupić tak żeby nie polepszały wzroku tylko nosić ''do parady''
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Na tym świecie jest wielu takich o których piszesz i ktoś może sobie tak zrobił i mi doradzi
zadałem pytanie bez wulgaryzmów i prowo także liczyłbym na bardziej konkretne odpowiedzi a to moje życie moja sprawa i nawet sobie mogę wytatuować coś na czole o sądzie tak jak jakiś chłopak w więzieniu o którym był filmik na yt. pozdrawiam

...
Napisał(a)
Wpisz w google "kolorowe soczewki zerówki" i wyskoczy Ci sporo sklepów oferujących takie produkty.
TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE.
KONTAKT: [email protected]
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!