Cześć,
od dwóch miesięcy regularnie atakuję siłownię. Chciałbym to wszystko zrobić tak "po Bożemu", czyli bez sterydów.
Zacząłem od zakupu białek i kreatyny, bo jednak odżywiać organizm trzeba.
Właśnie kończy się mój pakiet białek i przeszukuję internet za czymś nowym.
Natknąłem się na coś takiego - ACTIVLAB HGH DAY 60kap HORMON WZROSTU STERYDY MASA
Dostępne na allegro za 28,01 zł jak gdyby nigdy nic. Serio??? Takie rzeczy są dostępne na sklepowej półce?
Trochę zwątpiłem, bo jeśli to są faktycznie sterydy to kurde trochę strach kupować nawet zwykłe białko.
Możecie się do tego jakoś odnieść? Aż mnie zatkało jak to zobaczyłem.
Najlepsze jest to, że po wpisaniu hasła STERYDY na allegro wyskakuje kilkanaście stron ofert i to w cenach cukierków dla dzieci.
To na serio jest takie proste, żeby kupić takie cuda?
Absolutnie nie zamierzam, wręcz przeciwnie - bałbym się tego.
od dwóch miesięcy regularnie atakuję siłownię. Chciałbym to wszystko zrobić tak "po Bożemu", czyli bez sterydów.
Zacząłem od zakupu białek i kreatyny, bo jednak odżywiać organizm trzeba.
Właśnie kończy się mój pakiet białek i przeszukuję internet za czymś nowym.
Natknąłem się na coś takiego - ACTIVLAB HGH DAY 60kap HORMON WZROSTU STERYDY MASA
Dostępne na allegro za 28,01 zł jak gdyby nigdy nic. Serio??? Takie rzeczy są dostępne na sklepowej półce?
Trochę zwątpiłem, bo jeśli to są faktycznie sterydy to kurde trochę strach kupować nawet zwykłe białko.
Możecie się do tego jakoś odnieść? Aż mnie zatkało jak to zobaczyłem.
Najlepsze jest to, że po wpisaniu hasła STERYDY na allegro wyskakuje kilkanaście stron ofert i to w cenach cukierków dla dzieci.
To na serio jest takie proste, żeby kupić takie cuda?
Absolutnie nie zamierzam, wręcz przeciwnie - bałbym się tego.