NICK: nk88
NIEPRZERWANY[CAŁKOWITY] STAŻ TRENINGOWY:0
****PARAMTERY OBWODÓW*************************************
WAGA CIAŁA: 58
WZROST:157
OBWÓD RAMIENIA:29
OBWÓD ŁYDKI:36
OBWÓD UDA:57
OBWÓD BIODER:
OBWÓD NA WYSOKOŚCI PĘPKA:91
OBWÓD TALI: 80
OBWÓD KLATKI PIERSIOWEJ:91
CO CHCESZ OSIĄGNĄĆ PO PRZEZ DIETĘ I TRENING? schudnąć
****STAN ZDROWIA*****************************************
CHOROBY PRZEWLEKŁE:
PRZEBYTE KONTUZJE:
WADY POSTAWY:
ALERGIE:
PROBLEMY ZDROWOTNE NIEWIADOMEGO POCHODZENIA:
CZY REGULARNIE MIESIACZKUJESZ? co 3mce - takie tabletki
CZY PRZYJMUJESZ TABLEKI ANTYKONCPECYJNE? tak
CZY PRZYJMUJESZ LEKI Z PRZEPISU LEKARZA?nie
****PYTANIA DODATKOWE**********************************
CZY STOSUJESZ SUPLEMENTY:nie
CZY STOSOWAŁAŚ DO TEJ PORY JAKIEŚ DIETY (JAKIE/KIEDY/JAK DŁUGO) rok temu dieta bebio 1200k, ostatnio nic
****SPRZĘT**********************************************
PROFESJONALNA SIŁOWNIA: NIE
****TRENING**********************************
JAK WYGLĄDA TWÓJ OBECNY TRENING - staram się jeździć na rowerze ok 60min 2-3 razy tygodniowo, ewentualnie jakieś ćwiczenia w domu
Pytałam wcześniej o ilość kalorii potrzebną do zgubienia paru cm. Ale zastanawiam się po przeczytaniu kilku artykułów mi poleconych, czy nie mam problemu z metabolizmem. Przytyłam kilka lat temu odżywiając się cały czas tak samo. Jakiś czas temu ograniczyłam ilość słodyczy, smażonych rzeczy, używam mało tłuszczu chociaż nie przestrzegam restrykcyjnie diety. Zależy mi na schudnięciu ale nie bardzo wiem od czego zacząć. Jeśli chodzi o kalorie ciągle słysze co innego. Tu wyliczyłam PPM na 1250k, a CPM na 2112. Od ilu kalorii powinnam zacząć? Czy konieczna jest jakaś restrykcyjna dieta? Jeśli chodzi o ruch to rower/bieganie, ćwiczenia domowe mogą być? Nie mam zbytnio czasu na trening na siłowni i szczerze mówiąc nie przekonuje mnie też to. Proszę o pomoc.
NIEPRZERWANY[CAŁKOWITY] STAŻ TRENINGOWY:0
****PARAMTERY OBWODÓW*************************************
WAGA CIAŁA: 58
WZROST:157
OBWÓD RAMIENIA:29
OBWÓD ŁYDKI:36
OBWÓD UDA:57
OBWÓD BIODER:
OBWÓD NA WYSOKOŚCI PĘPKA:91
OBWÓD TALI: 80
OBWÓD KLATKI PIERSIOWEJ:91
CO CHCESZ OSIĄGNĄĆ PO PRZEZ DIETĘ I TRENING? schudnąć
****STAN ZDROWIA*****************************************
CHOROBY PRZEWLEKŁE:
PRZEBYTE KONTUZJE:
WADY POSTAWY:
ALERGIE:
PROBLEMY ZDROWOTNE NIEWIADOMEGO POCHODZENIA:
CZY REGULARNIE MIESIACZKUJESZ? co 3mce - takie tabletki
CZY PRZYJMUJESZ TABLEKI ANTYKONCPECYJNE? tak
CZY PRZYJMUJESZ LEKI Z PRZEPISU LEKARZA?nie
****PYTANIA DODATKOWE**********************************
CZY STOSUJESZ SUPLEMENTY:nie
CZY STOSOWAŁAŚ DO TEJ PORY JAKIEŚ DIETY (JAKIE/KIEDY/JAK DŁUGO) rok temu dieta bebio 1200k, ostatnio nic
****SPRZĘT**********************************************
PROFESJONALNA SIŁOWNIA: NIE
****TRENING**********************************
JAK WYGLĄDA TWÓJ OBECNY TRENING - staram się jeździć na rowerze ok 60min 2-3 razy tygodniowo, ewentualnie jakieś ćwiczenia w domu
Pytałam wcześniej o ilość kalorii potrzebną do zgubienia paru cm. Ale zastanawiam się po przeczytaniu kilku artykułów mi poleconych, czy nie mam problemu z metabolizmem. Przytyłam kilka lat temu odżywiając się cały czas tak samo. Jakiś czas temu ograniczyłam ilość słodyczy, smażonych rzeczy, używam mało tłuszczu chociaż nie przestrzegam restrykcyjnie diety. Zależy mi na schudnięciu ale nie bardzo wiem od czego zacząć. Jeśli chodzi o kalorie ciągle słysze co innego. Tu wyliczyłam PPM na 1250k, a CPM na 2112. Od ilu kalorii powinnam zacząć? Czy konieczna jest jakaś restrykcyjna dieta? Jeśli chodzi o ruch to rower/bieganie, ćwiczenia domowe mogą być? Nie mam zbytnio czasu na trening na siłowni i szczerze mówiąc nie przekonuje mnie też to. Proszę o pomoc.