Szacuny
1
Napisanych postów
40
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
567
Jakies 3 lata temu mialem kontuzje kolana i teraz caly czas mi sie ona przeplata, ortopeda zabronil mi grac ale ja zrobilem pewnie jak wiekszosc z was na moim miejscu (ch** z nim) i szukam jakiegos skutecznego sposobu na odbudowe chrzastki stawowej. Moze znacie jakis dobry preparat, ja wyprobowalem juz kilka ale z roznym skotkiem. Dodam ze wczoraj nabawilem sie kontuzji kolana... POMOZCIE
Szacuny
308
Napisanych postów
3172
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
21170
Prawdopodobnie masz przewlekłą niestabilność stawu. W takim przypadku należy określić co jest jej przyczyną i ją zlikwidować. Czy na pewno jest nią "chrząstka", że chcesz ją "odbudowywać"? Czy masz w ogóle jakąś konkretną diagnozę?
Szacuny
11182
Napisanych postów
51933
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
przede wszystkim udaj sie do lekarza kontuzje stawu kolanowego,czesto sie odnawiaja... spozywaj duzo galaretki,ale nie takiej slodkiej tylko normalnej, i oczywiscie kupisz w aptece rozne preparaty odbudowujace chrzastke.. zaopatrz sie rowniez w sciagacze na stawy..
Szacuny
1
Napisanych postów
40
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
567
bylem u ortopedy, wczesniej do niego chodzilem to mi powiedzial ze to z powodu chrzastki, prosilem go zeby mi polecil jakas opaske na kolano i cos na odbudowe ale on mi powiedzial ze jak chce byc zdrowy to mam nie grac. Takze niech sobie do dupy wsadzi swoja rade