%)
...
Napisał(a)
ochudzam sie od 3 tygodni i jestem zadowolony bo schudłem 2kg i w pasie straciłem 4,5cm ale kosztem siły...spadki spore bo na przykład na przysiad 10kg w dół, na klate jakieś 5kg a to sporo przy zaledwie 2kg spadku wagi i teraz niewiem jak to powsrzymać moze wystarczy zwiększyć ilość białka albo tłuszczu?,proporcje btw wyglądają u mnie mniej więcej tak: białko 1,78/kg, tłuszcz 0.85/kg, węglowodany 1.96/kg doradzcie coś...
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
rozumiem ze bialko tylkoz wierzece??za malo tluszczy z 1,3g daj wegle ok.2,5g bedzie good
to normalne ze sila leci,to nieuniknione na redukcji
to normalne ze sila leci,to nieuniknione na redukcji
...
Napisał(a)
niewiem czy białko zwierzęce główne żródła u mnie białka to sery jaja i odzywka białkowa.
ok tłuszcze i węgle zwiększe.a białka nie zwiększać?
co sądzisz o tym by w dni nietreningowe jeśc mniej węgli?wydaje mi sie ze to dobre rozwiązanie by zwiększyć skuteczność odchuczania przy zachowaniu siły ale niewiem
Zmieniony przez - mentol555 w dniu 2009-05-06 20:13:38
ok tłuszcze i węgle zwiększe.a białka nie zwiększać?
co sądzisz o tym by w dni nietreningowe jeśc mniej węgli?wydaje mi sie ze to dobre rozwiązanie by zwiększyć skuteczność odchuczania przy zachowaniu siły ale niewiem
Zmieniony przez - mentol555 w dniu 2009-05-06 20:13:38
%)
...
Napisał(a)
manipulacja weglami jest dobra mozesz jesc mniej wegla kosztem tluszczy poczytaj troche o carb cycling
https://www.sfd.pl/ART._CARB_CYCLING_-_dieta_dla_endomorfików,_a_może_nie_tylko....-t408024.html
https://www.sfd.pl/ART._CARB_CYCLING_-_dieta_dla_endomorfików,_a_może_nie_tylko....-t408024.html
...
Napisał(a)
ok dzienx jeszcze jedna sprawa(szkoda nowy temat zakładac)
trening często mam wieczorem i po treningu jem ostatni posiłek i mam dylemat czy jeść węglowodany po treningu?z jednej strony tak po po treningu trzeba a z drugiej nie bo na noc sie nieje wegli bo sie odłoży w postaci tłuszczu więc niewiem jak robić ale jem narazie
Zmieniony przez - mentol555 w dniu 2009-05-07 11:14:35
trening często mam wieczorem i po treningu jem ostatni posiłek i mam dylemat czy jeść węglowodany po treningu?z jednej strony tak po po treningu trzeba a z drugiej nie bo na noc sie nieje wegli bo sie odłoży w postaci tłuszczu więc niewiem jak robić ale jem narazie
Zmieniony przez - mentol555 w dniu 2009-05-07 11:14:35
%)
...
Napisał(a)
jak leci siła, to znaczy, że lecą mięśnie, a to nie jest normalne.
po rozkładzie btw widać, że mało kalorii.
zwiększ ilość białka i tłuszczu.
a węgle po treningu nie są konieczne - ckd, skd, ewentualnie tkd i inne systemy, hm?
pzdr/
Zmieniony przez - Koniu151 w dniu 2009-05-07 14:39:30
po rozkładzie btw widać, że mało kalorii.
zwiększ ilość białka i tłuszczu.
a węgle po treningu nie są konieczne - ckd, skd, ewentualnie tkd i inne systemy, hm?
pzdr/
Zmieniony przez - Koniu151 w dniu 2009-05-07 14:39:30
TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE.
KONTAKT: [email protected]
Polecane artykuły