Szacuny
0
Napisanych postów
1757
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
14215
mam problem z odciskami na dłoniach, trenuje juz 3 lata a od jakiegos czasu zaczeły wyskakiwać mi na dłoniach wstrętne białe,such odciski dotej pory smarowałem to kremem Nivea, lecz juz nie pomaga. odciski są strasznie suche, i odpadają z nich małe skórki...
Szacuny
2
Napisanych postów
37
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
271
Dobry wieczor,
Prosze wykupic w aptece masc o nazwie Hasceral. Po wtarciu w zmienione chorobowo miejsca, najlepiej zawinac dlon jakims bandazem aby zapewnic masci 100% dzialanie. W ciagu dwoch tygodni zrogowacenia powinny "zniknac". Nie bede opisywac dokladnego dzialania leku, poniewaz nie jest to chyba potrzebne. Pozdrawiam!
Szacuny
500
Napisanych postów
9533
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
18709
a rękawiczek uzywasz ?
a co do tych odcisków - moze podnosisz coraz większe ciężary,
i takie obumieranie i rogowacenie jest czyms normalnym-przy takim wysiłku i nie wiem czy mozna jakoś na to wpłynąć ... ze jest suche- a jakie ma być jak jest martwe, zrogowaciałe - oczywiscie kremiki mogą trochę rozmiękczyć , mozna moczyć
p.s mi tez sie takie robią - rekawiczek nie uzywam !
XXX Boofi XXX
Hard Core Straight Edge
1
XXX Boofi XXX
Hard Core Straight Edge
"Blood and Guts bro , thats the way it goes !!" - lifter ?
Nie dyskutuj z d****em. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.
Szacuny
11182
Napisanych postów
51930
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
tez tak miałem, scierałem pumeksem, tylko nie był to taki odcisk-bąbel z płynem w srodku tylko taka biała stwiardniała skóra. nie trenuje od 2 lat (gimn. sport. bo od tego to miałem) i własnie patrze na dłonie i skóra jest tam twardsza niz gdzie indziej do tej pory
Szacuny
7
Napisanych postów
212
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
7535
Zrogowacenia na dloniach sa chyba nieuniknione podczas cwiczen! ja mialem je nawet gdy kiedys tylko sie na drazku podciagalem. Na poczatku cwiczen na silowni mialem calkiem spore odciski teraz juz sa male. probowalem uzywac rekawiczek ale w moim przypadku zwiekszylo to zagniecenia i rogowacenie naskorka! polecam uwazne chwytanie sztangi czy gryfikow tak aby nie powstawalo zagniecenie aby skora przylegala do calej powierzchni w miare rownomiernie.
Szacuny
2
Napisanych postów
14
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
263
mialem to samo twardy bialy zbity odcisk bo cwiczylem w lipnych rekawiczkach takich z auchan teraz kupilem se profesjonalne rekawice a odciski wycialem, zostaly tylko twarde stwardniale zabarwienia skory mam nadzieje ze to mi zniknie po jakims czasie