Witam, mam takie pytanie troszkę nietypowe. Więc moje pytanie polega na " rest day
" ćwiczę tabata w zależności jaki tydzień ale zawsze 3 treningi tygodniowo, różnica polega na tym, że ćwiczę 4 minuty i przerwa albo 8 minut i przerwa ( mniejsza z tym ) Po treningu odpoczynek , po odpoczynku zakwasy... i chęć dalszego ćwiczenia ? powinienem mieć dzień wolny a gdy on następuje to przechodzę załamanie nerwowe i czekam na dzień treningowy z ucieszeniem. I teraz się zastanawiam czy w ten dzień przerwy - odpoczynku mogę sobie ćwiczyć ? wiadomo, że nie pójdę na siłkę bo nie dam rady ciężarom ale np. w dni nietreningowe pompki, brzuszki, bieganie ?
dziękuje za wyrozumiałość i dziękuje za wszystkie odpowiedzi
Nie piszcie tylko, jak ważny jest odpoczynek, sen itp bo wiem o tym... i dlatego go stosuje ale czy musi on być tak duży ? Prawie po każdym treningu czuje zakwasy...trening mam dość ciężkie i problem w nich nie polega...

dziękuje za wyrozumiałość i dziękuje za wszystkie odpowiedzi
Nie piszcie tylko, jak ważny jest odpoczynek, sen itp bo wiem o tym... i dlatego go stosuje ale czy musi on być tak duży ? Prawie po każdym treningu czuje zakwasy...trening mam dość ciężkie i problem w nich nie polega...