do tej pory przed areobami zażywałam kofeine właśnie w tej formie (coffeinum natrium benzoikum), ale mam wrażenie że wykupiłam wszystkie opakowania w moim mieście, kobiety z aptek mówia że ten preparat nie jest juz produkowany i nie będzie do sprzedaży, dostaja tylko proszek do receptury, którego nie sprzedaja. mozecie mi polecic cos zastępczego, co mogłabym kupic w noramlnej aptece, nie przez internet, bo kawy normalnie nie przełkne na pusy żoładek. Czy kofeina z guarany ma taki smao działanie czy to cos słabszego?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
zapytaj najlepiej w suplementacji
a kto wie co tam w tych ptekach maja możesz isc preciez do sklepu kulturystycznego kupić w aptece przewazne drożej
a kto wie co tam w tych ptekach maja możesz isc preciez do sklepu kulturystycznego kupić w aptece przewazne drożej

http://img511.imageshack.us/img511/8932/70235843sy8.jpg ja nosze dres...
ROCK'N'ROLL
...
Napisał(a)
ma takie samo dzialanie, w koncu to ten sam zwiazek, tylko musisz zwrocic uwage na dawke. Coffeinum natrium benzoicum to sol, w ktorej zawartosc kofeiny wynosi 50%. Jezeli masz jakiegos znajomego lekarza, to zapytaj go czy nie moze przepisac Ci po prostu proszkow z kofeiną. Taki lek robiony w aptece na recepte kosztuje tylko 5 zl wiec moze warto sie zainteresowac :)
We're just a drop of water in an endless sea... Dust in the wind...
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!