Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

odstające uszy

temat działu:

Zdrowie i Uroda

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 41103

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 313 Wiek 38 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 1204
mam taki problemik jakw temacie. otoz mam troche (nawet wiecej niz troche) odstajace uszy. i moje pytanie brzmi - czy moje uszy sa wstanie uformowac sie same bez zabiegow lekarskich zeby nie byly odstajace? czy pomoze mi np. zakladanie na noc i noszenie w ciagu dnia opaski ktora bedzie powodowac ze uszy beda przylegac do glowy??
1
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 3 Wiek 59 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 7
Korektor na odstające uszy.Rewelacja ,produkt hiszpański ,atestowany.Używam go i jestem szczęśliwa.kontakt [email protected]
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 29 Napisanych postów 5693 Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 31085
Nie =]

Gdyby tak bylo to mialbym odstajace bo spie zawsze z zawinietym uchem! =]

.__._.__.__||_
/.__||.'__/|_-_|
..(_.||..|......||_
\_,_||_|.......\_/...:LIGHT!:.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 313 Wiek 38 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 1204
no wlasnie jak tak spalem od malego i dlatego mam takie :/
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 29 Napisanych postów 5693 Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 31085
Zapusc wlosy!

.__._.__.__||_
/.__||.'__/|_-_|
..(_.||..|......||_
\_,_||_|.......\_/...:LIGHT!:.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 46 Napisanych postów 970 Wiek 39 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 8219
Nie, bo to jest chrząstka, nie uformujesz jej w żaden 'domowy' sposób, to nie glina. Musiałbyś ją sobie złamać;)

Operacja polega na podszyciu chrząstki, trochę się ją łamie, potem się zrasta już tak, jak ją szwy trzymają. Przez jakiś czas trzeba chodzić non stop w opasce, bo taka chrząstka jeszcze nie do końca zrośnięta jest bardzo podatna na urazy, szarpnięcia. Ceny operacji od ok. 2000 zł.
1

...Only thing to do is jump over the moon...

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 46 Napisanych postów 970 Wiek 39 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 8219
A, i to nie jest kwestia, czy śpi się z zawiniętym uchem czy nie, bo chrząstki twarnieją jednak trochę wcześniej;) Kształt małżowiny usznej jest generalnie niezmiennym elemetem w ciągu życia, dlatego może np. służyć do intentyfikacji (autentyczne).

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
i tu sie nie zgodze. male dziecko rosnie i jak spi tak caly czas z zawinietym uchem to takie juz zostaje. tak mi sie wydaje
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Paweł, nie, bo chrząstka to nie jest miękka plastelina, którą można sobie uformować śpiąc z zawiniętym uchem:) Żeby zmienić jej kształt musiałbyś ją złamać.
1

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 1 Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 6
Niewiem od czego to zalezy. Lecz mój kolega ma bardzo odstające uszy i do tego przednie dwie 2 bardzo wysuniete na przód(chodzi o zeby) ale to tylko tak na margiesie. Gdybym sam miał takie uszy bym nie wychodził z domu a lekcje odbierał prywatnie. Spróbuj z ta opaska moze pomoze. Mój kumple prubował juz wszytkiego oprócz operacji bo brakuje funduszy z KOŁA GOSPODYN WIESKICH ale w jego przypadku już nic nie pomoże więc nie nalezy sie tym sugerować.
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 348 Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 2630
a co wy chcecie od odstajacych uszu?? trza to zaakceptowac i pozbyc sie kompleksow ja uwazam ze moje odstajace uszy sa sexi po prostu powinienes zmienic fryzure... ja to probuje zrobic, ale summa summarum i tak zawsze je obcinam, bo wole miec odstajace uszy, niz wlosy odstajace po bokach... :)

poza tym spojrz na to tak - Urban ma odstajace uszy, a ile lasek zaliczyl o Glempie to nie wiem, ale pewnie tez

Pozdrawiam i zycze sukcesow

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 1 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 3
Oczywiście, że nie. Małżowina uszna nie jest w stanie sama się uformować. Jedyną możliwością jest jej korekcja. Kosztuje ok 2500zł i gwarantuje pozbycie się kompleksu na całe życie. Osobiście polecam. Jedyne co musisz zrobić to znaleźć dobrą klinike :) Pozdrawiam
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Jaka maść na rozstępy jest najlepsza

Następny temat

Do boofiego - w koncu jest dentysta.

Spalanie
Polecane artykuły