Szacuny
0
Napisanych postów
1
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
4
wiecie co, problem z uszami jest taki, że jest to niestety genetyczne - a z genetyka trudno walczyc - chyba że jest to chirurg plastyk
słyszałam że dobry w uszach przyjmuje w Warszawie przy ul. Oświatowej 14
podam telefon dla ew. zainteresowanych 022 3538498
Kurczę, ja to często sobie włosy za uszy zakładam - zwłaszcza jak mi przeszkadzają w pracy
Szacuny
0
Napisanych postów
1
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
9
Witam! Mam 15 lat i dosc odstajace uszy... mam dosc chodzenia w opaskach iii rozpuszczonych wloskach... a na zabieg mnie nie stac Czy jest jeszcze na to jakis sposob?
Szacuny
3
Napisanych postów
3
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
7
Nie ma sposobów domowych,jest tylko jeden sposób bezoperacyjny KOREKTOR ESTETYCZNY NA ODSTAJĄCE USZY.rEWELACJA,WIEM BO GO SAMA UŻYWAM ,JEST CAŁKOWICIE BEZPIECZNY, I ŁATWY W ZAŁOŻENIU.Sontaktuj sie ze mną [email protected]. produkt hiszpański,nowość na rynku, atest,ulotka po polsku.
Szacuny
7
Napisanych postów
798
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
4213
Edyta nie pisz glupot bo nie ma na to zadnych domowych sposobo i lekow .. no chyba ze picie rumianku 2x dziennie i moczenie ucha w beznzynie a tak na serio to oni operacyjnie nadcinaja uszy i naciagaja skore czy jakos ;) a nie p********* glupot o lekach i nie naciagajcie ludzi
Szacuny
0
Napisanych postów
2
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
5
od miesiąca używam korektorów estetycznych uszu i jestem bardzo zadowolona więc nie jest tak, że tylko operacja. bałam się bólu i komplikacji. znalazłam otostick i chodzę ze spiętymi włosami
Szacuny
0
Napisanych postów
32
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
80
Zaczniesz pracować to uzbierasz na operację. Ja tez mam odstające uszy ale mam długie włosy i tego nie widać. Z reszta już się tak tym nie przejmuje jak kiedyś.
Szacuny
0
Napisanych postów
2
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
5
widzisz, po tych kilku tygodniach już wiem, że nie ma sensu się ciąć. otostick mi w zupełności wystarcza. jedno opakowanie używałam przez cały miesiąc, więc jest taniej niż soczewki kontaktowe. pozdrawiam