mam strasznie odstajace uszy, czy sa jakies domowe sposobyt zeby chociaz troche je ,,odprowstwac'' wiem ze istnieje rozwiazanie operacja ale mnie nie stac na wydatek 2000 zl czy komus udalo sie pokonac ten problem. z gory dzieki za odpowiedzi
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
miej dłuższe wlosy i nie bedzie widac
bo chyba domowymi sposobami nic nie poradzisz mialem kolerzanke co tak miala ale ten problem to tylko operacyjnie rozwiazala pozdro...

1
"Na sucho to nawet trawa nie rosnie"
...
Napisał(a)
nie ma na to domowych sposobow !
chcociaz moze jak bedziesz przez 7 miesiecy,co pelnie ksiezyca opatrywal uszy wyciagiem z mlecza polnego to cos da :

chcociaz moze jak bedziesz przez 7 miesiecy,co pelnie ksiezyca opatrywal uszy wyciagiem z mlecza polnego to cos da :

8
...
Napisał(a)
a ile masz lat? jesli ciagle rosniesz intensywnie, to mooooooze, ale mooooze bo to tylko moje takie gdybanie, gdybys tak nosil opaske uciskową na uszach, nalepiej caly czas, a zwłaszcza na noc, to cos by to pomoglo. Ale mówie to tylko takie moje gdybanie i musiałbys byc w intensywnej fazie wzrostu a nie jak rosniesz ale tylko troche. Tylko noszenie czegos takiego na pewno nie jest wygodne a zakladanie raz na kiedys nic nie da. O ile w ogole ma sens to co mówie
Poza tym jak piszesz ze masz mocno odstające to tym bardziej nie rozwiaze problemu to co mówie.
bo tak to domowych sposobów jak powiedzieli poprzednicy nie ma, zostaje chirurgiczne poprawienie tego.
Zmieniony przez - oska5 w dniu 2005-12-30 13:56:18

bo tak to domowych sposobów jak powiedzieli poprzednicy nie ma, zostaje chirurgiczne poprawienie tego.
Zmieniony przez - oska5 w dniu 2005-12-30 13:56:18
3
"Ten tylko jest wolny,
kto na wysokość wstępuje bez uciech,
a schodzi z niej bez żalu..."
...
Napisał(a)
to widze ze juz tak musze do konca zycia :( bo mam 18 lat tak ze opaska nic nie da i dlugie wlosy tez odpadaja bo wygladam jeszcze gorzej w dluzszych niz
te uszy sa odstajace :]
te uszy sa odstajace :]
3
...
Napisał(a)
niee no to co ja napisałam to raz ze to moje gdybanie tylko, a dwa ze naprawde musialbys byc calkiem młodziutki i jeszcze nosic ta opaske najlepiej caly czas przez pare lat
chociaz z 2.

4
"Ten tylko jest wolny,
kto na wysokość wstępuje bez uciech,
a schodzi z niej bez żalu..."
...
Napisał(a)
Domowe sposoby nic nie dadzą, bo to przecież chrząstka, i mimo iz jest trochę bardziej miękka niż kość, to tak łatwo uformować jej się nie da. Natomiast możesz zrobić sobie krekcje uszu - polega na tym, że zszywają ze sobą chrząstkę tak, że uszy nie są odstające. Potem to się zrasta (trzeba wtedy nosić non stop opaskę, bo póki sie nie zrośnie, jest dośc delikatne).
5
...Only thing to do is jump over the moon...
...
Napisał(a)
wcale nie musisz być taki młodziutki aby tą wade usunąć - mój brat w wieku 20 lat nosił wiecznie w domu okulary założone na uszy (głupio brzmi) ale po jakimś czasie uczy zaczełu mu przylegać i odstawanie usuneło
5
To co mnie nie zabije to mnie wzmacni
...
Napisał(a)
opaski itd nic ci nie danie ma co mydlic oczu
pozostaje operacja
pozostaje operacja
5
Do byka nie podchodź od przodu do konia nie podchodź od tyłu a do idioty nie podchodź wogóle...
...
Napisał(a)
napiszcie coś więcej o tym patencie z okularami??daje to coś?? długo tak trzeba chodzić??
6
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Guzowatość kości piszczelowej!!pomocy!!!!!
Następny temat