...
Napisał(a)
Witam. Nigdzie nie mogłem znaleźć a mam pytano. Biorę winko od 25 dni 2 razy dziennie po 1 tabletce 10 mg ;) chciał bym odstawić winko i to tak od razu bo zbliżaja mi się zawody sportowe a startuję w sw. Odstawi bym chciał ponieważ strasznie ogranicz mnie ruchowo i działa na stawy i tu pytanko czy coś mi będzie jak odstawie z dnia na dzień ? To już ostatni gwizdek mam miesiąc do zawodów więc chciał bym od razu ;)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
wino solo jeszcze pod sw nie było dobrym pomysłem,własnie ze wzgledu na wpływ na stawy
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
to inna sprawa że dawka nie duża,ale dobór środka słaby był
...
Napisał(a)
przyznam rację musiałem przekonać się na własnej skórze ;) doświadczenia i wiedzy nigdy za wiele ;) teraz oby siła została może jeszcze coś pozytywnego z tego wyjdzie ;D
...
Napisał(a)
na za duzo bym nie liczył,daj teraz jakiś np jabłczan kreatyny
...
Napisał(a)
Trzymaj dietę porządną, bcaa oczywiście też możesz dać. Nie chcesz kreatyny ze względu na wagę? Kiedyś brałem jabłczan, to akurat jakichś przyrostów wagi (zatrzymania wody w organizmie) nie zaobserwowałem.
...
Napisał(a)
jabłko teoretycznie ciągnie dużo mniej wody,ale na siłę dobrze się sprawdzi na podtrzymanie
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat