...
Napisał(a)
Witam, chciałbym się dowiedzieć co wziąć po cyklu na M-drol'u? Chodzi mi o produkty dostępne na allegro. Czy np ATD od Chaparral Labs może być? Chodzi mi o coś w miarę taniego. Nie chcę kupować za 200zł 150 tabletek odbloku bo wykorzystam z 15szt a reszta mi się on nie przyda.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
jesli miałeś ori m-drola to zostaje only apteka
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
Czy chcesz kupić czy nie, jak trafisz na mdrol dobry to nie odblokujesz sie sklepowymi produktami.
I nie rozumiem takiego podejścia. Widać, że po prostu się nie interesowałeś bo mało wiesz.
Odblok apteczny to clostilbegyt/tamoxifen. Zobacz sobie ile kosztuje w aptece a ile kosztuje wlasnie 90 tab ATD i które Ci wyjdzie taniej.
I nie rozumiem takiego podejścia. Widać, że po prostu się nie interesowałeś bo mało wiesz.
Odblok apteczny to clostilbegyt/tamoxifen. Zobacz sobie ile kosztuje w aptece a ile kosztuje wlasnie 90 tab ATD i które Ci wyjdzie taniej.
Doświadczenia wszystkich kulturystów są podobne
Ludzie się na nich gapią, wytykają palcami
Są jak wybryki natury ale nie mają cyrkowego namiotu aby się w nim skryć.
...
Napisał(a)
w pełni jak wyżej, po pewnym m-drolu tylko apteka, choć jeśli m-drola też kupiłeś na allegro i wybrałeś firmę C.E.L to nie licz że to m-drol
...
Napisał(a)
ok, a moglibyście mi polecić pewny m-drol? jakiś link? na pw...? i od razu odblok ? będę wdzięczny
...
Napisał(a)
oryginalne atd jest dosc mocnym antyestrogenem, ale o dobre atd jest ciezko/niedostepne
BO LEPIEJ BYSMY STOJAC UMIERALI NIZ MAMY KLECZAC NA KOLANACH ZYC!
...
Napisał(a)
allegrowe atd na pewno lepsze od clomidu aptecznego Tylko czy rzeczywiście jest tam to co powinno być 

...
Napisał(a)
Cykl na samym s-drolu to kiepski pomysł, może i fajnie będzie w trakcie ale później lipa.
...
Napisał(a)
też tak myślę bo jestem akurat po cyklu i musisz dać podkład z testosteronu, ja nie miałem dojścia i zastosowałem substytut w postaci Dhea, jednak mimo to zamuła okrutna, dodatkowo osłonki + odblok przygotuj się jednak na większy wydatek niż sam m-drol jeśli liczy się dla ciebie własne zdrowie, bo to już nie są zwykłe cuksy
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!