Szacuny
1
Napisanych postów
54
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
191
Kupilem okularki i 2 pytanka:D
jak sie podobaja?:>
a drugie czy wie ktos jak mozna usunac te napisy co jeden jest na lewym szkle w gornym rogu (napis matrix) oraz po boku na oprawce? Nie jest to zwykla naklejka a troche glupio to wyglada:/
Szacuny
187
Napisanych postów
4965
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
40441
1) okulary mają sie podobać Tobie nie nam
2) one mają nie tyle się jeszcze podobać co CHRONIĆ! stosowanie okularów przeciwsłonecznych ktore nie mają odowiednich filtórw przynosi efekt odwrotny od zamierzonego, czyli niszczy oczy! Bo źrenica jest rozszerzone przez przyciemnienie a brak filtra powoduje ze szkodliwe promieniowanie wpada prosto do oka!
Więc sam sie zastanów jakie okulary kupiles
"Ten tylko jest wolny,
kto na wysokość wstępuje bez uciech,
a schodzi z niej bez żalu..."
Szacuny
42
Napisanych postów
4230
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
26217
jak tylko na rower to kto sie bedzie przygladał okularom hehe ale masz chłopie problem :p jak sie nei podoba to wez i zamasz jakims markerem ;d pzdr.
"Staraj się dążyć do doskonałości, rób więcej niż możesz,
kochaj przyjaciół, mów prawdę, bądź wierny oraz szanuj swojego ojca i matkę.
Te zasady pomogą Ci osiągnąć mistrzostwo, uczynią Cię silniejszym,
napełnią nadzieją i wskażą Ci drogę ku wielkości." - Joe Weider®
Szacuny
33
Napisanych postów
933
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
3035
1. Podobaja mi sie średnio, ale teoretcznie te kótre mam nie muszą Ci się podbbac- o gustach się nie dyskutuje, kazdy ma własny.
2. Na oprawce mozesz zmazac zmywaczem do paznokci ( ale wcześniej sprawdz, czy lakier nie jest kiepski i nie zjedzie razem z napisem...)
a na szkiełku nie wiem, moze idz do optyka oni mają rozne specyfiki to Ci zetrze
3. I wreszcie zgadzam się z twierdzeniem ze zwykłe bazarówy niszcza wzrok. Osobiscie zrobiłem sobie kiedys korakcyjne przeciwsłoneczne i dają owiele lepsze efekty niz okularki za 25zł. (para szkieł ok. 150zł + oprawa) i jest super ale to tylko taka tycia dygresja.
Masz na nich albo w opakowaniu atest w stylu uva uvb control lub cus??
Właśnie sprawdziłem te Twoje okularki na allegro- boje się ze cena = jakość, jezeli nie maja atestu to se moga pisac o ochronie przed uva uvb i uvc.... ale na rower powinny starczyc
Zmieniony przez - keval w dniu 2007-04-25 16:53:45
Szacuny
5
Napisanych postów
267
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
2404
wiesz, że w okularach za 9 złoty z bazaru możesz dostać zeza? ...nie no żart, ale oulary tego typu się nosi po to, by piperzyć sobie wzrok, nic ponad to, bo z wyglądu też są kiczowate - No i jeszcze ten przypałowy napis MATRIX, lol. (moje zdanie )
Zmieniony przez - HoSaX w dniu 2007-04-25 19:12:38
1
...zycie jest za krotkie zeby je przespac ;p
serial do wszytkich gier i softow: 5P13R-D4L4J-1KUP5-30RY6-1N4L4