Szacuny
2
Napisanych postów
72
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
3069
Witam! Na znanym portalu aukcyjnym (nie wiem czy moge podac nazwe) jest dostepne ATD chcialem sie zapytac czy mial ktos z tym stycznosc w ostatnim czasie? Dziala to tak jak powinno czy jakas lipa?
Ps. Przepraszam za brak ortografii ale pisze z telefonu.
Szacuny
2
Napisanych postów
72
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
3069
ATD dragon nutrition np. wg. producenta jest to AI i na tym by mi zalezalo. Macie jakies opinie co do tego? Tylko zalezy mi na osobach ktore w nie odleglym czasie to stosowaly.
Szacuny
12
Napisanych postów
337
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
4729
Ja od jakiegoś czasu mam taki zestaw. ATD (kupione na stronie producenta) już 4 tygodnie STOCKED! mniej bo na stanie nie było. Najpierw po 2 tabsy dziennie teraz tylko 1. Regeneracja na pewno lepsza, na drugi dzień po treningu wszystko boli mniej lub wcale. Agresji może minimalnie więcej ale to raczej na treningu niż na co dzień. Libido (podobno ATD w większych dawkach je obniża) jak na razie w normie, bez problemu zobaczymy czy STOCKED! coś podkręci.
Dla pytających na badaniu krwi estradiol wyszedł minimalnie wyższy. Nie pamiętam dokładnie ile.
Zmieniony przez - chmielu125 w dniu 2014-05-31 12:57:21
Zmieniony przez - chmielu125 w dniu 2014-05-31 13:00:48
To know your own limits, you must first know your foe's limit
Szacuny
0
Napisanych postów
64
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
741
Stokeda w ogóle nie poczułem;)Atd miałem z Fiusiona zbija estro i przy większtch dawach stawy pobolewały.Dobre samopoczucie po Test Freaku,ale 2 puchy trzeba wszamać.Dobry był też stary Novedex od Gaspariego.Teraz lecę 6 bromo z Fiusiona,kończę i wypróbuje polecany Go Nads.Jak ktos już brał Go Nadsa,moze da znać czy zeczywiście warto?