Szacuny
0
Napisanych postów
1
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
4
Ja mogę polecić dr Krzysztofa Wilczka, ma swój prywatny gabinet na ul. Dicksteina (okolice Hali Stulecia). Pomógł mi z ciągnącymi się problemami ze stawami kolanowymi. Namiary na http://www.krzysztofwilczek.pl
Zmieniony przez - awistek w dniu 2014-10-04 16:10:47
Szacuny
0
Napisanych postów
4
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
109
Swojego czasu mialam problem z kolanem, szybko i sprawnie pomogl mi dr Grudniewicz przyjmuje na ulicy Boya Zelenskiego. Slyszalam, ze tez dobry jest doktor Kacer, a tak pozatym Wroclaw ponoc nie moze sie poszczycic dobrymi ortopedami niestety, pozdrawiam :)
Szacuny
0
Napisanych postów
2
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
1
Witam
może znacie przychodnię Mediconcept we Wrocławiu dr Kalinowski, lub dr Kotłowski, czy też dr Pytlasińki? mam dość poważną sytuację, kierują mnie na operację i szukam kogoś wiarygodnego do konsultacji dotychczasowej diagnozy. Za wszelkie informacje będę zobowiązany
Szacuny
0
Napisanych postów
2
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
1
Witam
potrzebuję informacji o lekarzach ortopedach, czy znacie może taką przychodnie Mediconcept, lub lekarzy dr Kotłowski, czy Mariusz Pytlasińki wszyscy z Wrocławia. Ze wszelką pomoc będę zobowiązany bo pilnie potrzebuje rzeczowej konsultacji w sprawie operacji.
Szacuny
3
Napisanych postów
27
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
632
Podnoszę... uprzejmie proszę o podzielenie się opiniami o ortopedach z Wrocławia. Moze ktoś miał stycznośc z dr n. med. Maciejem Kentlem z "Na Grobli"? Potrzebuje lekarza ktory rzetelnie oceni stan moich kolan.
Szacuny
0
Napisanych postów
34
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
886
byłem u dr Poryckiego w 4med. USG na miejscu, miła atmosfera, dobrze wytłumaczył co mi prawdopodobnie jest(nic mi nie było, ale kolano bolało) i w sumie to co mi zalecił pomogło(więcej o leczeniu napiszę w innym dziale, może komuś się przyda). Cena to 100 zł(w to wliczone wszystkie badania) rejestracja przyjemna, miłe panie na portierni.
Szacuny
1
Napisanych postów
1
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
3
o dr Kentelu slyszalam bardzo rozne opinie. Robil wielu dolnoslaskich pilakrzy na przyklad. Z wlasnego doswiadczenia polecam dr Jakiela oraz dr Janusza. Jezeli natomiast masz powazniejsyz przypadek to Sport Klinika Żory, Klinika w Puszczykowie lub Carolina Warszawa.