slyszalem gdzies ze pólprzysiady ze sztanga pomagaj awyrzezbic miesniepośladków a przyokazji spalic zbedny tluszc9chodzi mi tu o zastoswanie w przypadku nóg w kazdym cwiczeniu treningu rzzbiacego opierajcego sie na duzej ilosci serui i powtórzen i szybkimi ruchami i krtokimi odpoczynkami)celem treningi zmniejeszodu uda i łydki czy takie cwizcebie moge zastosowac chcac zgubic tluszczc z posladków???
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
O ile mi wiadomo tłuszcz traci się dzięki odpowiedniej diecie oraz ćwiczeniom aerobowym (bieganie itp), a dopiero drugorzędne znaczenie ma rodzaj treningu.
...
Napisał(a)
szczerze mówiąc to nie słyszałem
redukcja tłuszczu j/w - dieta i aeroby, trening jest tylko dodatkowym bodźcem
redukcja tłuszczu j/w - dieta i aeroby, trening jest tylko dodatkowym bodźcem
Były moderator Sceny MMA i K-1 oraz elita SFD.
...
Napisał(a)
no i podobno półprzysiady są najkrótszą drogą do kontuzji
chcesz być jak olbrzym ,to ćwicz jak olbrzym
nie zaglądaj tu: http://www.sfd.pl/temat170674/
Legio patra nostra.
...
Napisał(a)
...dokładnie, hamując w połowie ruchu tworzą się ponoć duże napięcia w kolanach, do tego przez krótszy ruch trzeba użyć większego ciężaru aby zmęczyć mięśnie, no po prostu nonsens ;)
Przysiady do samego dołu rules :D
Przysiady do samego dołu rules :D
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!